Sensommarmingel

Har precis kommit hem efter en liten sommarträff med jobbet.. Mycket trevligt med skumpa och smörgåstårta. Satt ute på den fina innergården tills det var dags att röra sig hemåt. En sväng in på apoteket för att inhandla halstabletter till Daniel som har haft ont en tid nu.. Hoppas dem hjälper..

Imorn blir det afterwork med kollegorna. Inte så många som kunde men det blir säkert jättetrevligt i alla fall. Eliten är ju där :)

Dags för sängen och min bok.. har verkligen fastnat, igår läste jag hela vägen hem från bussen.. tur att man hittar med ögonen förbundna hem..

vapiano

åt lunch på vapiano idag med några från jobbet.. mycket trevligt och gott. ska ta med mig daniel dit nån gång på kvällen. grymt god mat och mätt blir man.

hann även in en sväng på make up store på lunchen.. gick väl åt lite mer än planerat men fin blir man förhoppningsvis.

mötte upp daniel på slussen för att göra sällskap hem. fast vi hoppade av i centrum för att köpa det sista till middagen. idag blev det grillad biff och potatisskivor i ugnen med bea/tsatsiki och sallad. så gott så, lite vardagslyx måste man unna sig.. inhandlade även kräftor till lördagens kräftskiva så nu är det avklarat. nu är det bara det flytande kvar att ordna.

Sjöstaden

Igår var det fest i sjöstaden.. Har inte velat bo där tidigare men nu känner jag mer och mer att det vore trevligt. Lite dyrt men om jag inte hittar det hus jag vill ha kan jag lika gärna bo där. Nära till allt.

Daniel kom direkt efter konserten. Han var supernöjd. VI satt på balkongen hela festen och drack drinkar och dryckeslekar. Alltid trevligt. Men när klockan närmade sig 2 kännde jag att jag ville hem så då gick vi till henriksdal och tog nattbussen. Båda somnade och väcktes i centrum av chauffören. Vi hade då missat vår hållplats och hamnat i centrum. Blev en promenad hem som jag helst sluppit men kanske skönt med lite luft ändå innan man skulle sova. Väl hemma blev det varma mackor och cola innan sängen.

Nu är dags att komma på vad man ska hitta på idag.. känner för att hitta på nått skoj..

Regn eller sol??

Ja det är frågan vi alla ställer oss. Ska det regna eller vara sol. Rakt eller lockigt hår skulle man också kunna säga..
Daniel ska på Coldplay och vet inte om han ska ta med jacka eller solglasögon. Jag ska på fest(daniel kommer senare) så då är frågan om man ska orka platta eller låta dem fantastiska lockarna vara kvar...

Nu är det dags att fixa sig lite. Har som vanligt inte varit ute i tid så jag måste fixa present till Hanna idag. Vet vad jag ska köpa men inte vart jag ska köpa det. Blir nog bra tillslut. Ska kanske ta en sväng till mamsen på dagen också.

Hej svejs så länge

Paj

Håller på att baka två pajer till imorn för då ska vi till pappa och äta.Har inte träffat barnen på hela sommaren känns det som. Ska bli kul å se dem, cissi säger att dem växt mycket. Blir en västerbottenpaj och tacopaj. Pappa skulle fixa lite kräftor.

Nu är det dags att sätta in sista pajen å sen ska jag sova. börjar bli trött nu.

Män som hatar kvinnor

Var på bio igår med pappa och syster. Trevligt trevlig. Först tränade jag och cissi sen mötte vi upp pappa på medis för lite middag. Blev tapas på en av uteserveringarna. Skönt att det gick att sitta ute. Sen blev det film, män som hatar kvinnor. Har inte hunnit läsa boken än men jag gillade filmen. Man var hela tiden på spänn för att försöka lista ut allt innan dem sa det på filmen. Vissa saker hann man lista ut medans andra var mindre uppenbara. Nu måste jag se resten av filmerna också.

Förlovning

Ja i somras skedde det. På Gotland precis som jag ville. Högklint var platsen, en av dem finaste platserna som finns tycker jag. Den betyder nog mer för mig än vad jag tror. Den står på nått sätt för min barndom eftersom vi var mycket på Gotland när jag var liten.


I alla fall. Efter att ha legat på stranden hela dagen med farmor och farfar åkte vi upp på högklint och satte oss för att titta på den underbara utsikten och bytte ringar :)




Efter det bar det av in till visby för middag med Jani och Karin. Först blev det en fördrink på en jättemysig bar vid torget som jag glömt namnet på. Sen tog vi oss vidare till Medeltidsrestaurangen ner mot hamnen där man äter med händerna. Jani kunde inte hålla sig så han fick hela restaurangen att sjunga för oss. Snällt av honom men jag som inte gillar överraskningar blev lite nervös när en i personalen hoppade upp på bordet. Tack så jättemycket för en supertrevlig kväll med er. Blev en sen kväll eftersom vi inte gav upp efter middagen utan drog vidare till munken för biljard och mera öl (cola för mig).

Norra stavsudda

jag har inte försvunnit bara semester.. har inte haft lust/orkat blogga då. Har fortfarande semester, sista veckan nu. sämre väder än förra veckan men helt ok ändå.

är här ute på ön med tjejerna och aladdin. så nu har vi precis ätit middag och ungarna ska snart sova.. (snart blir det lite lugn ;) ) lite spelkväll kanske om inte alla är för trötta..

saknar min älskling men nu är det inte långt kvar tills han kommer..

RSS 2.0