ångest

idag är det möte på itrim.. Känner på mig att jag gått upp! Frågan är bara hur mycket.. Tänker köra 3veckor pulver igen i januari för att få en nystart..

fina ord

jag är konsult och har varit det i 5år.. Nu är jag sjukt trött på det och vill ha ett fast jobb.. När ska man hitta ett jobb man verkligen längtar till på morgonen? Jag trivs på mitt nuvarande uppdrag så det är inte så men jag vill längta till jobbet ibland och det var länge sen om jag ens någonsin har gjort det! Kanske är det så att man inte längtar bara för att man är just tillfällig och inte vill knyta an för mycket till varje uppdrag.. Men det är ju just det att det alltid är just uppdrag och inget fast.. Jag har alltid fått fina ord för det jobb jag utför men det känns inte som att det spelar någon roll när det inte leder nånstans.. Man är ganska liten som konsult men samtidigt så får man chansen att se olika jobb och system.. Passar säkert för många men inte mig så nu är det dags att få ett fast jobb! Det får bli årets nyårslöfte..

9månader

9månader går snabbt.. För så lång tid har det gått sen jag började mitt nya liv! Jag har nu gått ner ca 30kg men är ändå inte nöjd, tror aldrig jag kommer bli det men jag kämpar på..motivationen pendlar från dag till dag och jag måste komma igång med träningen igen.. Visst är jag stolt över mig själv för att jag tagit steget men samtidigt besviken för att jag inte är i mål! Ställer höga krav på mig själv och när dem inte uppfylls sviktar självkänslan igen.. Men men skam den som ger sig som det så fint heter! Nu ska jag sova, natti natti.. Imorn blir det middag med bästa L.

RSS 2.0