bara några dagar kvar

ja nu är det bara några dagar kvar tills planet lyfter mot sol och värme.. lite som ska fixas innan dess bara

- tvättstuga bokad imorn
- välja ut minsta möjliga antal kläder att ta med( mindre packning=plats för mer shopping)
- leta fram bikinisar
- växla pengar(måste bara invänta lönen först)
- mysa med mitt hjärta som jag kommer sakna massor


Annars har det inte hänt så mycket.. Solen kom på besök så lite har man solat den senaste veckan. Igår var det match mot gefle så då blev det en sväng till humlan innan och en sväng till östra efter.. Även om vi tjejer stannade utanför i solen och mös..

Idag vaknade man till regn och all motivation till aktiviteter försvann men vi har i alla fall sett till att slänga massa kartonger, tomglas och sopor.. Igår städade jag av lite snabbt på morgonen..

Nu blir det soffan, popcorn och hockey med mitt hjärta!!

Spanien

Så himla skönt.. Syrran och jag pratade lite på skoj om att vi skulle åka utomlands för att vila upp oss. Ingen av oss mår på topp!! Funderade lite på att ta sista minuten nån stans och bara dra iväg..

Sen fick jag en snilleblixt! Varför inte fråga om vi kunde vara i familjens hus i Spanien!! Så väl tillbaka efter lunchen började vi smida planer(utan att veta om vi kunde bo i huset eller ha semester)

Jag kollade flygpriser på ryanair och insåg att det var sjukt billigt dem dagarna vi ville åka.. Från början skulle vi åkt den 23:e maj och komma hem typ 28-29:e maj.. Men när sen kollar cissi kalendern och då har hon obligatorisk kurs den veckan så då kännde man att nu är det kört! Men icke.. Vi åker nu 27:e och kommer hem 1:a juni.. SÅ mina kära vårruset kompisar ni behöver inte oroa er jag kommer att "springa"(med andra ord krypa). Semestern godkännd, en del avundsjuka kollegor men dem ska fina presenter så blir dem glada! Förövrigt är det många som vill rymmas i en resväska verkar det som.. Många som längtar efter sol nu:) 

Vi landar typ 23.20 på skavsta sen ska man hem till stockholm med buss och sen försöka få tag på nattbuss hem mitt i veckan.. Kommer bli ett roligt projekt känner jag.. Ska nog flirta lite med pappsen om han kan hämta på centralen.. Annars kommer jag inte vara allt för pigg för att springa men runt ska ja!!!

Så nu måste man hitta alla sommarkläder, bikini, komma i toppform, växla pengar och allt annat på bara två veckor men det ska nog gå med lite vilja.. Måste dock träna där nere också så det får väl bli simning och promenader varje dag..

Största orosmomentet just nu är att vi ska ha hyrbil och jag ska köra.. Trafiken i Spanien är ju inte direkt samma som här men det ska nog gå bra.. det ingår i alla fall kollisonsförsäkring!!!

Motivation noll

Insåg att det var ett tag sen jag skrev här.. Men ibland har man mycket att skriva om och ibalnd inget..

Jaja nu är jag här i alla fall.. Har precis kollat en film med mitt hjärta så nu funderar jag på att röra mig ner till centrum en sväng innan fotbollen eller så är jag bara hemma..

Igår var det gårdsstädning, vilket jag lyckades "missa" i år igen.. Tog en sväng till mamma istället. Hann precis gå en promenad innan himlen öppnade sig. Fick god mat och såg lite tv. Påvägen hem inhandlade jag varma koppen vilket kommer bli lunch på jobbet den närmaste tiden :) 


RSS 2.0