Galen kväll

Drygt 11000 tjejer var det idag på globen redo för att bli underhållna av killarna på scenen. Jag tycker dem gjorde ett bra jobb. Bra blandning av låtar och stand-up. Dem killarna har verkligen koll på vad vi tjejer oftast värdesätter i förhållanden :) Synd att inte vissa i baren visste hur man tar hand om gäster bara.. Ingen dricks blev det till dem..

Men de är en ganska konstig grej ändå när man tänker efter. En hel glob med bara tjejer.. Men många skratt blev det och jag tror att alla var nöjda. När dem avslutar med en scen ur dirty dancing kan det ju inte bli bättre!!

Innan showen blev det middag på vapiano, tre rätters och en halv flaska vin.. Jezz stog för färdkosten den här gången :)

Efter ett stopp i tunnelbanan så man började fundera på hur man skulle ta sig till slussen så kom trafiken igång så nu är man hemma och det är dags för sängen.

Tack alla tjejer för en trevlig kväll

Ladies night.. Förberedelserna är igång..

Nu är det snart dags att röra sig in mot stan. Förberedelserna är igång, sitter här med handduken i håret och ska snart sminka mig. Sen blir det in till stan en sväng innan vi ska träffas för att äta på Vapiano. 12 tjejer är vi så ni kan ju tänka er vilket kackel det kommer bli :)

Hoppas på att själva showen ska vara bra.. Har hört delade meningar om det hela men med några glas vin i kroppen ska det nog gå bra!!

Nej nu ska jag sätta fart, planen är att hinna in på make-up store innan också. MÅSTE ha en creme  som dem har som är perfekt att använda innan sminket ska på, min är snart slut så jag ska unna mig en ny idag..

Hoppas ni får en bra lördag och att Djurgården vinner hockeyn. Daniel har precis begett sig in till stan och matchen..


2 dgr kvar

nu är det nästan bara 2 dagar kvar.. sen är det dags att fira min partyprinsessa som fyller år :) ska bli skoj, var ett tag sen vi var ute allihopa nu.. har som vanligt inhandlat en ny topp med glitter på från gina och supersöta hårspännen från hm som jag ska ha på lördagen.

försökte hitta nån skoj bild men eftersom det alltid är min kära vän som står för fotograferandet så finns det inte så många på min dator.. men jag hittade en tycker den är kanon.

man vet aldrig vad som händer när Jezz e på bushumör.. Du är kanon vännen, och du kommer fixa skolan även om det känns stressigt..




Äntligen!!

Efter två veckors frånvaro är äntligen min syster tillbaka i stan, eller om några timmar kanske man ska tillägga. Fast jag känner mig lite dubbel inför att träffa henne. Hon kommer säkert vara äckligt brun. Två veckor i Thailand måste ju ha gjort sitt till brännan. Räknar med att få se en massa bilder eftersom hon är galen i att fota.






Saknar alltid henne när hon inte är hemma. Man kan ju inte gärna ringa å prata strunt när hon är så långt bort. Msn är inte samma sak som att prata med varandra. Men men det har fått duga..

Nu ska jag slänga ihop nån middag och sen blir det lite nya program på tv samtidigt som fotbollen kör igång. Hoppas hoppas att det blir 3poäng ikväll.


Myskväll..

Trodde daniel skulle vara kvar länge i stan så jag drog ut lite på städningen.. Men vi 19 ringde han och var påväg hem :) En glad överraskning även om jag inte hann det jag tänkt.

Möttes i centrum för att inhandla lite lördagsmys och sen en kort promenad hem. Satt en stund på balkongen och lyssnade på musik och funderade lite över allt möjligt. Nu ska vi snart se film och äta lite sen lätt middag. Krabba för mig och nudlar för daniel.

Imorrn ska vi ta tag i städningen igen har vi bestämt..


En efter en..

Jaha då var det min tur. En efter en åker vi dit på jobbet. Men nu har alltså jag fått den nitlotten, trodde jag skulle klara mig men icke. Jag har fått höstens vanligt förkylning.

Kännde redan i tisdags att jag var påväg att bli sämre. kliade i halsen och lite morgontäppt. Onsdagen kännde jag mig helt slut och var ännu mera täppt och halsen kliade ännu mera. Men har man lovat att vara barnvakt så ställer man upp :). Gick tidigare från jobbet för att möta daniel på gullmars. Sen tog vi bussen för att hämra tindra och engla på dagis. Väl hemma(tyresö)blev det pizza och onsdagsmys med fika efter maten. Engla var lite snorig hon med så hon somnade tidigt. Jag sov dåligt hela natten pga hosta och täppt. Stannade hemma hela torsdagen så engla fick också vara hemma. Vi sov halva dan båda två.

I fredags tog jag mig till jobbet i alla fall men det blev en lugn kväll igår och idag har hag sovit till 10.30. så skönt. nu håller jag på att tvätta lite och städa här hemma. sen blir det nog soffan resten av kvällen om jag inte tar mig ut till mamma en sväng för att lämna hennes busskort. annars får jag göra det imorn.

nej nu ska jag ta en fika sen blir det fortsatt städning..

meningen var??

Igår var jag alltså till doktorn med mina ögon. Slutade som det alltid gör med att jag fick en salva och svaret att det är eksem. Jag frågar om det kan vara nån allergi men det är det inte tydligen... Vad kommer det ifrån? Man kan väl inte bara få eksem helt plötsligt? Det måste ju finnas en orsak! Men som vanligt är det bara jag som tycker det för det är aldrig nån som är intresserad av varför man får saker, huvudsaken är att man blir av med det.

Så efter typ 5-10 minuter så hade jag fått recept på ännu en kortisonsalva. Nu ska jag testa den några dagar annars ska jag ringa tillbaka. Varför ska man betala för en tid när dem ändå kommer skriva ut en salva och inga undersökningar. Då kan dem väl lika gärna bara säga det direkt så slipper jag vara borta från jobbet. Dessutom fick jag en receptfri salva.

SÅ nu har jag klagat färdigt. Sitter här med salvan inkladdad i ansiktet och funderar på om jag inte tål den heller. Kliar gör den i alla fall.

Nu ska jag snart bege mig till mamma och hämta ett busskort. Ska låna hennes ett tag.

Hoppas ni får en bra lördag allihopa

Fredag och dags för doktorn..

Ja äntligen helg och förhoppningen är stor om att jag ska få veta vad som är fel med mina ögon eller huden i ansiktet.. Först var det ögonen men nu har det spridit sig till kinden och hakan.. Inte skoj alls. Hade såhär för några år sen och då fick jag en salva som jag inte tålde så det blev värre.. Hoppas jag inte får den igen..

Annars är det grymt skönt med helg.. Idag ska jag ligga hemma hela kvällen för jag känner mig helt slut.. Vet inte varför men så är det.. Ska ha en tv-kväll helt själv, Daniel ska iväg på festligheter.

Nej nu är det dags att göra det man kan göra nått åt i alla fall.. Plocka fram kläder.. Hoppas ni får en bra fredag och helg..

Sunny sunny

Vädret är verkligen konstigt. Ena dagen är det höst med vindar och allt sen nästa är det typ sommarvärme igen.. Inte lätt att planera kläderna dagen innan.. Tur att man alltid har massor att välja på i alla fall.

Igår var vi på tyresö och såg fotbollen. Ingen vinst men så väl en poäng. Ingen orkade laga mat förutom jag så dem andra åt pizza och jag åt tortellini med skinka och massagrönsaker till. testade en ny smak på creme fraiche äpple/pepparrot, riktigt god var den.
Vi sov kvar för vi var såä trötta. Jag slocknade först sen har jag ingen aning om när dem andra somnade, vet att dem kollade på fotboll när jag la mig i alla fall.

Nu ska jag fixa lite mat innan det är dags för film. What happends in vegas... har sett fram emot den så jag hoppas den är skoj..


RSS 2.0