Bloggen lever vidare..

Bara för att jag startat en ny blogg betyder inte det att den här slutar exsistera(stavning??) Jag kommer fortsätta skriva här också den andra kommer bara att handla om vikt, träning och annat hälsosamt..

Idag var det halvdag på jobbet vilket betyder mer tid för shopping.. Jag mötte upp Jezz och Aladdin för en tur på stan. Det blev en klänning till nyår och ett linne.. Sen efter många butiker och värkande fötter blev det inhandling av middag och sen hem.. Nu ska jag snart slänga in en pizza i ugnen och sen blir det mys framför tv:n.. Daniel kom precis hem också..

Imorn blir det eldning hos mamma på dagen och sen hockey på kvällen.. 

Sådär då var det fixat

Nu har jag startat min nya blogg om mitt nya liv..Hoppas att den kommer att hjälpa mig att hålla motivationen..

villochkan.blogg.se

Annars har jag inte gjort så mycket skoj sen sist.. Så nu ska jag baka till Daniels jobbfika imorn och fixa lite middag..


Bio och mys..

Igår blev det bio och mys. Enades till slut om bröllopsfotografen. Riktigt rolig film tycker jag, värmländskan och kjell bergkvist gjorde nog en hel del :)

Tanken var att vi skulle äta på Vapiano efter men ingen av oss var speciellt hungrig så vi köpte med soppa och vitlöksbröd hem istället..Sen blev det film hemma i soffan.. Fick sms av Jani och Karin som fråga om vi skulle in till stan men vi får ta det en annan gång..

Nu är det frukost på gång sen ska vi mot tyresö.. Var ett tag sen vi var där..


Hittade en rolig bild på Engla när dem sov här i våras.. Även om hon ser lite rädd ut på bilden så gillade hon faktikst min låtsashund :)


Primadonnor

Igår var det primadonnor som gällde.. 9tjejer var det som styrde färden mot hamburgerbörs. Å va vi skratta, så himla rolig show..Efter att dem först inte kunde hitta vår bokning hamnade vi precis framme vid scenen,kanonplatser...

Även om maten är dyr där var allt supergott, vi hade ju trots allt fribiljetter till showen så då blir det ju inte så dyrt.. Inbakad tournedos med potatisgratäng och sen blev det en nougatpannacotta på det.

Hemma hittade jag sambon sovandes på soffan men efter några timmar flyttade han sig till sängen..

Var hos optikern igår också. Så nu ser jag bra igen. Det värsta var nog att hon sa att jag inte får köra bil med mina glasögon. Trodde verkligen inte att synen var så mycket sämre..

Smider planer..

Jag håller på att smider lite planer just nu om mitt liv.. Ska se till att få lite ändring på småsaker.. Så min tanke är att ha en till blogg där jag ska skriva om min kamp mot vikten.. Måste bara komma fram till ett bra upplägg först.. Men vi får se hur det blir :)

Tiden försvinner..

Det går så sjukt fort nu.. Hinner inte med..

Igår var jag en sväng till sickla med Carro. Hittade äntligen en superfin topp, enkel men party som jag ska nästa afterwork. Har velat ha en sån länge men inte hittat/letat. Så finns den bara där när man inte ens räknade med det. Det höjer humöret kan jag lova.

Idag blev det raka vägen hem och nu är den stora frågan om jag ska orka ta hand om det växande diskberget eller inte. Hoppas fortfarande på att om jag blundar tillräckligt länge så försvinner det..Hmm tror ni det funkar :)


Rent o fint..

Jaha man städar som en galning när man ska få gäster eller ha fest.. Man vill ju at det ska vara fint när alla kommer.. Men det är sen man känner att man saknar en diskmaskin.. Så himla tråkigt att diska men Daniel har lovat att ta hand om det sen..

Igår var jag och Carro till söder för att prata med en som ska tatuera henne så nu är det inbokat. Sen blev det hem en sväng igen för lite snabblunch och plocka upp Stefan innan det var dags att ta oss till forum. Daniel var för bakis för att följa med. Mötte upp Jezz och co. en snabbis i forum.

Som tur var blev Daniel piggare på eftermiddagen för då skulle vi få matgäster. Carro och Stefan var på konsert. Slängde ihop en biffwok och sen blev det lite efterrätt innan vi alla kröp upp i soffan för lite film. Alla var småsega så det var en lugn kväll.

Nu är jag lite småtrött efter helgen.. Måste nog vila på soffan resten av dagen men en liten promenad lär det allt bli.. Får se om vi orkar ner till pappa en sväng..

Ny design..

Ja det blev en ny design till slut.. lite mer som ska snyggas till imorn men nu går ögonen i kors.. Tack Carro för all hjälp..Imorn hjälper jag dig med andra justeringar :)

Vad tycks om den nya designen???

Äntligen!!!

Nu har jag bokat en klipptid om typ 2 veckor.. Så det betyder att jag har så lång tid på mig att bestämma mig för vad jag ska göra med håret.. Mörkt/ljust kort/långt ja det är frågan.. Daniel behöver jag inte fråga för han har redan bestämt sig för att jag ska vara blond men jag är inte helt säker.. Helst vill jag färga och slinga men vi får se vad dem säger.. Ska gå till ett helt nytt ställe vilket jag är lite skeptisk till men jag hoppas dem är bar..

Nu sitter jag och Carro vid varsin dator med pizza. Killarna är på Buddy Holly som Daniel gav till Stefan i födelsedagspresent. Hoppas dem får det skoj även om det blev lite stressigt innan..

Ska kanske försöka göra om min blogg lite ikväll om jag orkar.. Vi får se.. Ni lär märka det i så fall..

ALDRIG varit såhär trött...

Jag säger som vi brukar säga på jobbet. Jag har nog aldrig varit så här trött!! Det säger vi visserligen varje dag men det är så det känns. Hur mycket man än sover blir jag inte pigg.

Tanken var att åka till ikea idag med Jezz men så blev det inte då Engla är dålig ovh patrik var upptagen. Men men vi får ta det en annan dag/vecka.. Sitter nu vid datorn och försöker komma på nått kul att göra men har idé-torka så jag ska gå å lägga mig nu... Läsa min bok  The time of my life,Patrick Swayzes självbiografi. Har nog läst hälften nu och den intressant skriven, måste säga att det är otroligt vad han hann med grejer i sitt liv, och att han kom ihåg så mycket detaljer om saker som hänt.Jag vet inte men när jag tänker tillbaka så har jag svårt att minnas när jag var liten.Självklart har jag minnen från barndomen men jag kan känna ibland när min syster säger vissa saker att jag inte alls kommer ihåg det..

Nej nu är det dags för sängen.. Imorn är det onsdag och snart helg. Ska ta hand om mina busungar till bröder imorn så jag hoppas på en lugn kväll.. På torsdag blir det städning och tvättning föri helgen kommer daniels syster med familj hit.. Daniel ska iväg med stefan på äventyr på fredag och sen ska carro och stefan på konsert på lördagen..men på dagen ska vi en sväng till nacka forum så jezz och co. skulle också dyka förbi en sväng..

En helg utan planer blev det kanske inte nej..

Vad som såg ut att vara en helg helt utan planer blev ltie förändrad kan man säga..Men självklart på ett possitivt sätt.

Igår var vi på middag och förfest hos Jonas och Charlie sen blev det utgång till Debaser medis. Bara jag och Daniel som varit där tidigare så dem andra ville också testa det. Jag gillar inte riktigt musiken där men annars är det ett ok ställe. Det sköna med söder är ju att man kan gå ut hur som helst i princip och inte känna sig felplacerad.

En hamburgare på slussen innan bussen hem och sen snabba steg hemåt för att inte förfrysa innan sängen. Sjukt kallt inatt, måste vart minusgrader..

Vaknade 12!!! När hände det sist?? Skönt var det i alla fall.Nu är frågan om vi ska åka till tyresö eller inte ikväll för att se fotbollen.. Måste nog kolla dagsformen lite först, tror min käre sambo känner sig lite sliten..Men lite frukost ska nog få fart på honom..

Imorn är det globen och GREEN DAY som gäller. Min andra konsert här i livet :) ska bli kul!! Några låtar kan man allt sjunga med i..

RSS 2.0