Äntligen tillbaka..

Efter en tids datastrul är jag nu tillbaka.. Helt otroligt hur mycket man kan sakna en dator. Mycket blir till ett projekt eftersom man byggt upp rutiner runt den. Bara en sån enkel sak som när bussen går..Betala räkningar blev också lite pill eftersom jag har en fil på datorn för alla räkningar.. men nu är allt som det ska igen.. :)

helgen som var spenderade vi på norra med massa sol och bad. massor som ska fixas innan helgen då engla fyller 1. carro med familj kommer på besök så lite städning står på schemat också..

hade besiktning på bilen imorse och den gick igenom så fint så. inte för att jag trodde nått annat.

ikväll har vi bokat och betalt london så nu är det bara drygt 1,5 vecka kvar..ska bli riktigt skoj..

Midsommarafton

Mellan sol och regnskurar firar vi midsommar i eskilstuna. Massa sill och annat gott. Blev en sväng till affären innan lunchen. Nu är det snart dags för lite guitarrhero tror jag. Ikväll blir det grillat till middag. Stefan är iväg på spelning så han kommer hem senare ikväll/inatt.
 
bilder och recept kommer senare..


När ska man hinna allt??

Får verkligen inte ihop allt jag vill hinna med. Träningen går åt skogen för jag vet inte när jag ska hinna med den. Vilket inte underlättar den mentala pressen på mig själv. Träffa folk känns det inte heller som att man hinner med för det är alltid nått som ska göras.

Skaffade en kalender för ett tag sen så jag kunde skriva in allt i.Har lite lätt för att glömma vad jag ska göra annars. Sen jag började använda den inser man hur mycket det är hela tiden. Trodde inte jag gjorde nått annat än att jobba och sova men så var det inte. Känns på ett sätt bra.

Jobbet är också nått som kanske tar lite väl mycket tid av mig men det värsta är att jag samtidigt tycker det är kul. Det gör mig inget att jag jobbar över ibland. Tyvärr har vi behövt säga upp fyra av oss från vårt uppdrag på min avdelning den senaste månaden och det är också något som gnagt på mig. Även om det inte är mitt fel så känns det så, vi har vetat hela tiden att det ska ta slut, inte så att dem fått sparken vi är ju konsulter. Så förhoppningsvis har dem snart nya uppdrag. Men det är ju just det, marknaden är inte  lysande.Man försöker att inte tänka på det men det är svårt.

Jag är konstant trött. Förmodligen helt beroende på den press jag själv satt på mig själv. Jag MÅSTE ta tag i träningen fr.o.m måndag så jag kan frigöra lite tankar. Tycker det är så skönt att träna för jag känner mig alltid så pigg efter.

Nej nu ska jag iväg och hämta mamma för att inhandla en dörr och så ska jag hämta ett cd-ställ till. Hoppas ni få ren bra lördag även om solen lyser med sin frånvaro som vanligt.


Dåligt samvete

har som vanligt inte skrivit på flera dagar. känns som man aldrig hinner. har lite dåligt samvete för det så nu får det bli bättring..

så vad har hänt den senaste veckan. jo jag är färdigrenoverad i munnen. blev bara 4hål att laga och en nätt räkning på 2880 att betala. hade räknat med mer så jag är trotts allt nöjd. nu blir jag inte kallad förens nästa år så det känns bra.
förra helgen hade vi lite besök av daniels syster med familj. alltid trevlig. lördag och söndag tog vi tag i gästrunmet så nu är det fint och städat.

snart helg och imorn ska jag på skansen med  jobbet. äta på akvariet med dem äckliga små djuren. tur att man slipper klappa dem i alla fall. ska få gå in en annan väg eftersom jag inte klarar av ormar. tur att man känner en som jobbar där. men annars blir det nog trevligt

fick löneförhöjningen i förra veckan. helt nöjd med den. över förväntan då det är så dåliga tider. nu ska jag väl kanske kolla lite tv äta lite och damsuga lite. massa skoj

daniel är iväg och springer blodomloppet. duktig han är. jag tyckte det räckte med 5km han ska springa 1 mil. riktigt skitväder fick dem också.. helt sjukt att det inte är nån sol. men den kanske kommer på semestern i alla fall.

Flitig

Kul lillördag man har.. Springer mellan damsugaren och tvättstugan. Men va duktig man känner sig när det är klart.

Blev ingen lunch med Jessica idag, hon var tyvärr sjuk. Så vi får ta det en annan dag.. Har hållt mig inne på jobbet nästan hela dagen eftersom det regnade så fint ute. Trist för smaka på stockholm som började idag, men det blev ju en fin kväll i alla fall.

Imorn är det kalas på kvällen så nu ska jag bara komma på en present. Inte lätt det där. Många önskemål är det för dem små men man kan inte få allt..

Dags för tvättstugan..

090603

Först vill jag säga ett stort grattis till mina kusiner som fyller 25 idag.. Hopps ni får en bra födelsedag även om solen tyvärr lyser med sin frånvaro..

Idag hoppas jag att jag ska få träffa Jessica och hennes lilla bebis som jag inte hunnit träffa än. Har ju presenter som jag redan köpt som måste överlämnas nu innan hon växt ur dem :) Så jag håller tummarna att alla är frisk så det går vägen den här gången..

Sen blir det hem och städa, tvätta och fixa litet annat inför imorn för då kommer Daniels syster med familj hit. Dem skulle ha överraskat Daniel och hämtat honom hos pappa imorn för konsert på stadion men då visade det sig igår att Daniel skulle ha avslutningsmiddag med jobbet. Så igår fick han veta att han skulle få gå på konsert med Stefan. Å så glad han blev. Det ville han absolut inte missa så han ringde jobbet på en gång å fixade så han slapp middagen..
Jag, Carro och Maja åker å grattar min lillebror under tiden..

Nej nu är det dags att piffa till sig för dagen..

1 Juni

Helt sjukt att det redan är juni. Vart tog tiden vägen. Är det bara jag som tycker det går alldeles för fort?? Vistt jag älskar sommaren men om den kommer för fort kommer hösten tillbaka för snabbt.. Det är inte bra.

Idag kom min sötnos hem. Lyckligare och lite fattigare.. Massa souvenirer har han inhandlat... Fick ett sms igår där han skrev att han inte ville hem! Men jag är glad att han kom hem. Så tomt utan honom här hemma. Å han sa att han saknat mig, då blir man glad, även om han bara var borta några dagar.

Lagade ett till hål idag, det största, skönt att det är gjort men det känns lite konstigt. Så van att det känns vasst i ena tanden å nu är det helt lent. Nu är det bara ett besök kvar eller två, beror på om jan kan tänka mig att laga ett utan bedövning eller inte.. VI får väl se, om det bli billigare då är det ju inte helt fel..

Köpte nya blommor igår till balkongen.. Så nu är det riktigt mysigt där ute.. Synd bara att solen ska försvinna imorn å bli kallt igen så man inte kan sitta där ute..

RSS 2.0