Jaha är sommaren över nu eller??

Vart tog solen vägen?? Det här vädret rent ut sagt suger... Direkt när semester började drog vi till helsingborg på söndagen. Efter några timmar i bilen tog vi en sväng på stan för att hitta nått att äta.. Ingen lätt sak eftersom hava stan var bomad på söndagar.. Slutade med otroligt god mat på ett café. På måndagen blev det en tur till Helsingör för att shoppa öl/cider och annat bra att ha.. Typ väskor :) När vi sen är påväg till båten så dyker en kollega upp, märkligt hur liten världen är när man åker samma dag till samma ställe..

Väl hemma lämnade vi av den tunga lasten och gav oss av ut för att jaga  middag.. Blev en mamma/dotter kväll på stan..

sen blev det shopping och stranden på både tisdag och onsdag innan det var dags att ta sig hem till detta skitväder igen..

Nu är vi på landet och igår firade vi vår 1-åriga förlovningsdag med grillning och öl.. Sparade bubblet till bättre väder.. Idag vet i fan vad vi ska hitta på.. Solen lyser med sin frånvaro.. 

Semester..

Bara en dag kvar sen är det äntligen semester.. SÅ lugnt och skönt på jobbet så det känns nästan som att man bara sitter av tiden nu.. Mitt hjärta har redan haft semester i 1,5 vecka men nu har vi 3veckor tillsammans..

Än så länge är inte alla veckor planerade helt så det är skönt.. Men det brukar gå snabbt innan det är inbokat en massa skojiga aktiviteter.. En sväng till Helsingborg/Helsingör blir det och sen några dagar hos mamma på landet för att måla huset och sola och bada.. Sen blir det några dagar på Norra.. Daniels syster med familj kommer och hälsar på när dem ska på konsert med Daniel..

Ja snart är alla veckorna fullbokade i alla fall :) men det ska bli skönt med ledighet nu.. Sen tar vi lite mer ledigt i höst när vi åker till Spanien..

Nej nu blir det sängen så man orkar "jobba" sista dagen också.. Har varit duktig och tvättat och skurat badrummet idag.. Imorn blir det resten av lägenheten, lite mer tvättande och renbäddning.. Skoj fredagskväll va:)

Förresten kom jag på att jag har rensat i garderoben idag också så nu ska jag skänka massa kläder till bättre behövande.. två stora kassar blir det och lite ska jag slänga också..

Sola och bada...

Är det inte underbart väder vi har just nu?? Jag älskar det, finns inget bättre än sommaren!

Det enda som jag blir riktigt irriterad på är att man ska behöva svättas som jag vet inte vad på bussarna. Hur är det möjligt att nya bussar inte har en fungerande luftkonditionering?? Jag kan verkligen inte förstå det. Man vill att folk åker kommunalt men jag har full förståelse för dem som väljer bilen på sommaren. Jag gör det själv också för det är så mycket skönare att åka sin bil med kall luft än att komma till jobbet helt svettig och äcklig.

Men i övrigt är allt bara underbart just nu.. Jag njuter av att ligga på stranden/bryggan på helgerna och sitta ute och steka mig på terassen på luncherna i veckorna.. Men nu är det bara en vecka kvar till semester..

Daniel har redan gått på semester och inleder den med arvikafestivalen.. Camping, festande och bra musik.. Igår var det The Big Pink vilket var det bandet som avgjorde att det blev arvikafestivalen.. Men imorn kommer mitt hjärta hem igen till mig..

Igår var det bryggsolning nästan hela dagen och jag badade i havet två gånger. var faktiskt helt ok. Madde kom ut och solade och grillade med oss..

Nej nu är det dags att ta fram bikinin igen och fortsätta bygga på brännan..

Engla 2år

Idag fyller min underbara lilla guddotter 2år.. Tänk vad tiden har gått fort men många skratt har du bjudit på 
Här var du drygt ett halvår :)

Nu blir det lite solning innan kalaset

Underbara efterlängtade sommar!

Äntligen är den här denna efterlängtade årstid här.. Som jag har längtat och nu njuter jag varje stund jag kan i solen..

Så fort det blir helg drar jag ut till ön för att kunna använda tiden till att sola. Så skönt att bara kunna kliva utanför dörren och bara njuta på tomten eller lägga sig på klipporna eller bryggan..

Idag har vi varit hos Daniels föräldrar och hjälpt dem göra rent sin pool. Hade fikabröd med oss och vi fick sallad och jordgubbar.. Daniel fick en whiskey som tack för hjälpen.

Nu är jag nera hos mamma igen så nu blir det bryggan för ännu mera solningen innan kvällens grillning, färsbiffar med mozzarella..

Njut av solen kära vänner..

RSS 2.0