Fort går det..

Tiden går så fort.. Känns som igår man var i spanien men det har redan gått två veckor..

Resan började med 3timmars försening och vi konstaterade snabbt att skavsta inte är en rolig flygplats att var försenad på.. Men men till slut kom vi fram till värmen.. Vi hade hyrt bil i förväg och hämtade ut vår lilla nissan snabbt på flygplatsen för att sedan påbörja resan mot hus och säng.. Efter ett antal rondeller och motorväg hittade vi fram till pappas svärföräldrar som hade nyckeln till huset, dem hade fixat lite frukost som vi fick med oss efter att dem gett oss middag. Så snällt av dem eftersom allt var stängt när vi kom.

Väl hemma i huset somnade vi gott och vaknade till en lite smått molnig dag vilket var ganska skönt. Stranden i några timmar innan vi fyllde på kylskåpet.. Kännde ganska snabbt att solen är otroligt mycket starkare nu på våren än på sommaren men det var skönt med miljöbyte och värme.. Hade en kanonvecka men skönt att komma hem till hjärtat och sin egen underbara säng.. Daniel blev så glad när jag hittade barcas bortatröja åt honom..

Ja annars har det gått fort när vi kom hem.. Mycket på jobbet och mycket på fritiden.. Förra helgen var jag hos mamma efter att ha firat lillebror som blev 10!

Igår var vi på tyresö och kollade vm och grillade.. Den svenska sommaren tillät dessvärre inte att vi satt ute och åt men grilla gick i alla fall.. Trevligt och gott var det.. Hittade ett mousserande vin på bolaget som syster tippsat om.. Riktigt gott var det med hallonsmak och mosade hallon i men kallt ska det vara..

Idag regnar det igen men måste ner till centrum och fixa lite saker i alla fall så det är väl bara ta på regnkläderna och ut och plaska..

RSS 2.0