Tvättning och Tyresö ToR

Även fast jag kom hem 1 så var jag uppe vid 7 igen för att tvätta i torsdags. Hade inte så mycket att välja på för nu var kläderna smutsiga. Så skönt att allt är tvättat och invikt i garderoben.

Sen åkte jag till tyresö och hämtade Engla med familj. Patrik fixade lunchen, köttfärssås och makaroner. Sen blev det lite lugnt tills dem blev hämtade för att åka till skavsta.

Så nu har vi  lilla Engla 1,5 dag innan vi lämnar över henne till mormor. Trodde vi skulle få gå upp tidigt idag eftersom vi la henne vid 19 men hon sov till 9. Så mysigt, hon är verkligen helt otrolig. Idag har vi varit i forum hela dagen och kollat i affärer. Hon sitter snällt i vagnen och skrattar och leker med sin labanfilt. Nej nu är det dags för middag.

Skansen, Segeltorp och spel

I tisdags blev det skansen med familjen från tyresö.. Efter att ha stekt pannkakor i två timmar möttes vi vid slussen för att ta bussen till djurgårdsbron. Efter en liten kort promenad därifrån var vi äntligen framme.

Lillskansen hann vi med innan störtskuren kom. Men vi passade på att äta lunch under stora träd. Sen blev det en tur runt till alla djuren och Tindra hann även med en ridtur precis innan dem stängde. Sen blev det genrep inför allsången innan vi åkte hem. Såg allsången på tv men kan säga att det är stor skillnad att se det live.Helt annan upplevelse och ljud..

Väl hemma på tyresö blev det hemgjord pizza och australia.. Men alla var vi lite småtrötta efter dagen så vi orkade inte se hela. Men men nu har vi i alla fall sett en del av den( jag har sett sammanlagt 20 minuter, ej sammanhängande)

Vaknade 9 morgonen efter av att Tindra ville höra en saga, hade ju faktiskt lovat det så det var bara till att bli pigg på 2sek. Men det är mysigt också. Sen blev det frukost och  lite slappande på soffan innan vi åkte hemåt. Skulle städa men ingen orkade.

På kvällen åkte vi till Segeltorp och åt middag med Kristin och Claes. Vi åkte för att köpa snabbmat om man nu kan kalla det för det. 30 min fick vi vänta på 3pizzor och en köttbit. Men gott var det, Sen spelade vi TP resten av kvällen. Mycket trevligt. Kom inte hem förens 1.

Storröjning och matlagning..

Idag har vi varit grymt duktiga. Efter frukost tog vi tag i vår stora garderob, som man ska kunna gå in i. Efter ett antal vändor till soporna och återvinningen här hemma var det bara dem stora sakerna kvar. SÅ fram med bilen och packade den full för att åka till grovsoporna. Men nu så är vi klara, och nu ser man både golv och tak. Jag kan gå in i min garderob för första gången på säkert ett halvår. Ska bli så skönt när alla kläder är vikta och inlaggda sen.Måste fixa lite nya lådor på ikea så det ska bli enklare att hålla ordning.

Nu håller jag på att fixa middag och sen ska jag ställa mig och fixa pannkakor och muffins för imorn blir det skansen med Jezz och co. Blir allsång och hela köret när vi ändå är där:)

Semester

Ja nu har man äntligen semester.. Eller första veckan har snart gått.. Började med en helg i London men mer om det kommer när jag orkar lägga in bilder. Nu är vi på landet och myser i solen.

Daniel mår som han förtjänar efter att ha varit på fest inatt. Hämtade honom vi 3.30 full och glad

Idag blir det lite solning och sen grillning med Syster tror jag

Hemma efter en helg på landet..

Då var man hemma igen efter ytterliggare en helg på landet. Inte fel att ha två landställen att åka till. Skärgården är så otroligt avkopplande när man sitter där på berget och kollar på vattnet. Grillning och barnkalas hann vi med mellan dem otroliga skurarna. Tur att det fanns partytält! Vattnet var mycket varmare än förra helgen så ett dopp hann vi med också.

Nu är alla på fotbollen utom jag som erbjöd mig att ta Engla. Stackarn som fick feber påvägen hem, men nu sover hon så gott. Tindra fick följa med på fotboll nu när det är sommarlov. Ska nog ta mig en lite snabbdusch innan dem andra kommer hem tror jag.

Dags för sista jobbveckan innan semestern.. Ska bli så skönt med lite ledigt.

RSS 2.0