Vad gör man inte..

SÅ nu har även jag fallit i fällan för påskpynt. men det finns gränser och för mig går den vid påskris och inget mer.. Här är resultatet

                                 
Valet av färger kommer nog kanske inte som en överraskning men vad gör man inte!! Finns färgerna ska dem användas!!

Sen har jag även införskaffat en bolero till kryssningsoutfiten.. 

                                  

Dags för lite småstädning av lägenheten inför påsken..


Outfit nästan klar..

Yes.. Nu har jag snart fixat min outfit inför torsdagens kryssning.. Blir den här fina tunikan jag hittade på lindex tillsammans med svarta "jeansleggings" och en bolero som jag hoppas hitta imorn..

                                    

Sen måste man ju bara kommentera dagens största nyhet!! Jezzica har facebook.. Det trodde jag faktiskt inte skulle hända men det är kul att hon har det nu i alla fall :) Även om jag förstår varför man väljer att inte vara med så är det faktiskt mycket man missar när man inte är med där.. Inte för att jag nödvändigtvis skriver så mycket där men det är alltid kul att se vad ens vänner hittar på.. Så varmt välkommen min bästa vän :)

Fajitas

Idag blev det fajitas till middag.. gott och enkelt..

Visst är det skönt med kortvecka? Även om det bara är 1,5 dag kortare så känns det så bra att veta att när måndagen är över är det bara några dagar kvar till helg.. Igår bokade jag och Daniel en kryssning till mariehamn bara vi två. Blir middag på restaruangen istället för buffén och sen blir det en lugn kryssning. Badkläderna åker med ifall man får för sig att ta ett dopp eller sola lite..

Nej nu ska jag gå och slappa på soffan,kan hända att det blir lite hollywoodfruar..


Jakten är över..

Igår fyllde min bästa syster 26 så det skulle firas med lite fika efter lunch. Mamma och jag hade bestämt att vi skulle ta en sväng till barkarby innan för att köpa nya skort till mig och kolla runt lite. Jag hade hoppats på att hinna en sväng på ikea men tiden räckte inte till.

Vi började med att kolla på skor vilket jag hittade i första butiken så då var det lilla projektet avklarat. Sen var det dags att hitta en present till syster(alltid ute i god tid). Tog en sväng på stadium där jag hittade en pilatesboll som jag tyckte hon skulle få.

En snabbsväng på plantagen för att inhandla blommor, till mig själv, mohahaha.. Sen iväg till syster som bjöd på frukstsallad och mumsmums(tårta för dem som gillar många points). Sen bar det av vidare mot sickla för lite sista jakt efter en mörkläggningsgardinmen det verkar bara vara ikea som har det mått vi behöver..

Men för att återkomma till rubriken så är nu jakten över efter vårens kappa.. Hittade en väldigt fin på sister(eftersom jag inte kan stava till det rätta namnet på den så kallar jag den kappa)



Hann även med en sväng på HM där jag hittade en tröja för 100:- på rea och lite fina spännen till håret som jag verkligen behövde

               

Sen måste jag bara visa veckan kanske mest onödig men ack så fina inköp!



ps. ni glömmer väl inte att kolla in min andra blogg villochkan.blogg.se


Fredagsmys???

Fredagsmys? Vad är det för nått när man kan gå på ett fullsatt globen och se Djurgården klara sig vidare i slutspelet..

Jag och Jezz bestämde oss för att gå på matchen i torsdags efter att en del andra saker ställts in. Men det var inte så lätt som man kan tro. Inte en enda biljett fanns det kvar i torsdags så dert var bara ladda för hemmamatch. Fick ett infall igår morse att gå in på ticnet bara för att kolla och då fanns det biljetter.

Mitt emot klacken och under brynäs "klack" men helt ok platser. Jezzica ordnade en egen klack med sig själv och skrek garanterat mest på vår läktare.

sen blev det några öl/cider på hotellbaren innan man drog sig hemåt..


Fy fan va jag är bra..

Nu har jag gjort om lite här hemma.. Den gamla tvbänken är historia och vår hallbänk är numera tvmöbel.. Jag är skitnöjd.. Alla filmer och skit ligger nu i lådor så jag slipper se dem..

Hade redan bestämt mig för att idag skulle jag städa så så fick det bli.. Nu är kök. hall och badrum fint och fräsht..Luktar så gott när det är nyskurat.. Imorn är det nog dags för vardagsrummet att få sig ett litet besök av skurmoppen..

Nu ska jag slänga mig på soffan och softa..

Skickar en styrkekram till tyresö efter alla tråkigheter dem senaste dagarna..


Oplanerad tripp till Borås

Ja det blev inte riktigt som vi tänkt i helgen.. Efter middag och hockey bestämde sig killarna för att dem skulle till borås på söndagen för att se fotbollen.. Och skulle dem åka så skulle vi med!! Så efter att ha fixat barnvakt och bil var det bestämt..

Engla kännde för att vakna 5.30 vilket innebar att då vaknade jag för dagen också.. Inte för att det gorde så mycket när man ändå skulle upp en timme senare.. 8:45 rullade bilen från tyresö mot macken och donken för påfyllning både av bensin och frukost.

Efter någon timme i bilen konstaterade vi att det var en ganska annorlunda bortaresa när alla är nyktra och man åker fyra personer i en bil och inte 30 personer i en buss.. Men vi gjorde det bästa av det hela med Djurgårdssånger på högsta volym och jezzica stog för dansen i bilen..

Efter lite sightseeing i borås hittade vi tillslut fram till arenan.. Tur att det fanns skyltar när man redan såg vart den låg. Daniel har ju varit på plats förut så han fick vara guide i trafiken.. Men fram kom vi och då var nästa mål en bankomat.. Billiga biljetter var det så då blev det lyxlunch innan matchen( varsin korv)..

Vi var inne på arenan ganska tidigt och fick bra platser tyckte vi tills matchen startade för då var det dags för en massa blå rök.. Efter matchen såg man ut som en lite smurf och min vita fina mössa är numera blåvit vilket inte kommer sitta på mitt huvud.

Även om det inte gick vår väg var det ändå bra stämning på läktaren och stelfrusna tog vi oss till bilen snabbt efter slutsignalen.. Nästa anhalt donken för middag. Efter att ha tankat i jönköping och konstaterat att vi inte var dem ändå som var hungriga så fortsatte vi mot nästa mcdonalds istället.. kan ju inte vara så långt imellan tänkte vi.. Men jo det kan det.. efter typ 1,5 timme hittade vi till slut en men även här var inte vi dem ända som hade stannat men det gick fort ändå.. Mätta och belåtna gav vi oss iväg för att avklara dem sista milen hem..

Alltid kul med en spontan resa..


Omöjligt projekt..

Fick mail i veckan från pappas fru som ville att vi skulle få ihop en middag någon helg allihopa.. Kan säga att det är ingen lätt grej. Vi har inte en ledig lördag förens i april och Cissi har inte en ledig helg förens i maj.. Men men tids nog ska vi nog få ihop något..

Idag är det tyresö som gäller.. Helgen går i blåblå anda då det idag är hockey och imorn är fotboll.. Svårt att förstå att det redan är dags för allsvensk premiär när snön aldrig ger sig..


Stort grattis till min partyprinsessa

Idag är det Tindras 5årsdag.. Tycker det var igår hon var en liten bebis.. Men tiden flyger iväg och själv är man inte en dag äldre än 25 eller??

Hoppas du får en mysig födelsedag stora tjejen.. Sänder en bamsekram via internet :)


Äntligen är dem tillbaka..

Svenska hollywoodfruar är tillbaka.. Klockan 21 kommer i alla fall jag sitta bänkad framför tv:n för att se vad dagens avsnitt kommer innehålla.. Hoppas på många roliga skratt för det behöver jag idag..

En kort sammanfattning av dagen är:

Gick upp
Tog mig till jobbet
Lunch=mindre roliga men ganska väntade besked
Resten av dagen flöt bara på
Middag och nu inväntan av hollywoodfruar

Måndagar är alltid spännande eller??

Solen är tillbaka

Det är väl för underbart att vakna till sol!! Nu kan den här dagen inte bli annat än bra. Precis slagit in massa paket till mina små charmtroll för idag är det 5-års kalas för tindra.. Sen hittade jag så himla fina tofflor som jag bara var tvungen att köpa till Engla så hon får också paket.

Lite frukost nu å sen lite piff innnan det är dags att ge sig iväg.. Hoppas ni alla får en underbar lördag för det tänker jag ha..

Vad ska man göra nu hela kvällarna

Fan jag som tänkte innan OS att nu ska skiten uppta hela tv tiden i två veckor. Alla bra program försvinner, kommer inte finnas nått att göra.. Vad händer?! Jo man fastnar själv framför OS varje kväll.. Har kommit fram till att längdskidor i olika varianter och curling är min grej..

Så till dagens fråga. Vad ska man göra nu när OS är över?? Hela två veckor har gått till att äta middag och sen se OS. Är det nu man ska ta igen den minskade sömnen som det faktiskt innebar att följa OS varje kväll?? Eller vad ska man annars hitta på?

Idag har jag iför sig tvättstugan så nu är det ju inget problem att fylla tiden. Och imorn blir det hockey med Madde vilket stilla sportabstinensen lite i alla fall. Men sen, resten av veckan?? Ja det blir kanske till att göra klart Englas doppresent som hon pinsamt nog inte fått ännu och fyller 2 i sommar..


RSS 2.0