Ny mobil äntligen..

Blev en tur till forum i söndags efter Daniels match. Mötte upp Stefan på mediamarkt och tänkte bara på skoj kolla på mobiler medans killarna kollade skivor. Fastnade för en nokia då jag nästan enbart gick på pris. Har inte så höga krav på mobiler. 1790:- fick jag den för med högtalare. Nokia express music 5310. Än så länge nöjd med den, ska bara köpa lite mer minne så man får in lite musik på den.

Hittade även en väska på Åhléns och ett par mjukisar på stadium. Daniel köpte sig ett par nya seakers på stadium. Välbehövligt då några gamla är påväg att pasera bäst före datum.

Sen blev det sen lunch innan det var dags att åka hemåt. Resten av kvällen spenderade jag med att fixa ihop mobil och dator.

Redan tisdag så jag måste försöka bli bättre på att uppdatera. Nu är det dags för middag men vi får väl se om jag orkar skriva nått imorn.

Hej så länge..

Vart är våren???

Nu får det fan vara nog med det här skitvädret. Nästan så man får ha gummistövlar på fötterna för att kunna ta sig nån stans.. Tog en sväng till centrum för att inhandla kvällen middag till mig själv. Eftersom mina skor inte är gjorda för högvatten fick det bli vinterskorna som är fodrade. Kan säga att man var lite varm när man kom hem..

Daniel har precis tagit bussen in till stan för att träffa Claes. Jag ska kolla på Robinson och äta entrecote.
Får väl se när Carro och Stefan kommer hem. Vet inte om Stefan skulle inte till stan och möta upp dem andra. Imorn blir det en sväng till nacka forum och kolla i affärer.. Det enda jag ska ha är nya gkolsyrepatroner till min maskin.

44

Då har man fått årets deklaration.. Med spänning öppnar man den för att se vad som står. Ska man klara sig eller måste man betala. Med en suck av lättnad konstaterar man att man ska få tillbaka 44:-. Lyckan är total. Hur ska man fira? Vad ska man göra för pengarna?? Eller inte, för vad jag vet får man inte ut belopp under 100.

Annars har jag haft en bra vecka. Löneförhandlingen gick som jag ville så nästa månad blir det en rolig 25:e. Har för den delen precis betalt räkningar och det ser ut att bli en hyffsad månad den här gången också. Men det brukar ju hinna gå åt skogen ganska snabbt.

Nu har jag städat lite här hemma för imorn kommer det besök hit över helgen. Daniels syster med familj. Ska bli skoj, var ett tag sen vi sågs nu. Så nu är gästrummet färdigt för deras ankomst. Daniel är ute med en kompis som han inte täffat på länge och dricker öl. Jag borde äta nån middag men orken för det finns inte.

Imorn fyller min lilla syster
25.. Hoppas hon bli glad för vår present, men det tror jag nog hon blir. Det bästa är att hon inte kan gissa vad det är...

resumé

har inte haft lust att skriva nått dem senaste dagarna så nu kommer en liten resumé om mina små upptåg..

I söndags kom jag hem tidigt eller vad man nu ska kalla det. Var ju på fest hos min faster i lördags. Massa folk var vi och mina kusiner med kompisar stog för matlagning och servering. Jättegod mat var det,skagen till förrätt, kycklinggryta med mango och stark sås, ris och bönsallad till huvudrätt och glass med varma bär och choklad till dessert. Eftersom jag stålsatt mig att inte äta onyttigt hoppade jag över det. Höll mig dessutom från alkoholen hela kvällen, inget jag saknar kan jag lova. Senare blev det tårta och kaffe vilket jag också hoppade över. När middagen var över var det dags för presentöppning så nu är min faster en bit påväg mot sitt växthus hon vill ha.
Kl2 började vi vår resa hemåt medns dem som var kvar örde singstar , så jag var hemma och isäng vid 3.20 tror jag..

Vilket innebar att min söndag inte bestog av många aktiviteter. Efter lördagens springning mådde min fot mindre bra så det blev bilen ner till centrum för att inhandla lite bacon och annat för min 50:- check på coop. (Tur att det är lön imorrn) Sen sov jag i stort sett hela dagen till och från i soffan. Vaknade väl vid 16 tror jag å försökte hålla mig någorlunda vaken.

Igår fyllde min lillebror Tobias 7-år så då blev det en sväng dit efter jobbet för lite middag. I present fick han välja vad vi ska hitta på en dag han jag och daniel. Blir spännande å se vad han väljer.

Idag har jag tränat på morgonen och sen har det varit full rulle på jobbet. Håller dessutom på att löneförhandla så jag går och hoppas på att det går igenom. Nu har jag suttit vid datorn en stund så jag ska väl slänga ihop nån middag snart.

Fick ett samtal från sats idag om en gratis provträning. Daniel på jobbet hade anmält mig för det, om han anmälde typ 5 intressenter fick han en termos. Så nu ska jag dit. Fast dem vet att jag har årskort på friskis. Men men man kan alltid testa nått nytt. Det är ju faktiskt gratis.

Tungt

Äntligen hemma efter min lilla löparrunda. Gick lite sämre än jag trott men känner mig ändå nöjd med att jag tog mig ut. Man kan ju inte ge upp efter ett försök. Det blir nog bra det här ska ni se. :) Nu är det dags för lunch..


Kalaslördag

Blev ingen film igår. Somnade nästan innan den börjat. Ibland är det skönt att gå å lägga sig tidigt på en fredag.

Hittade min träningskläder så nu finns det ingen återvändo. Bara på med allt och ut i solen för en runda. Tror den är ca 5km så det blir perfekt inför vårruset. Får väl se om jag är lika positiv efter. Har redan sjuk träningsverk i magen efter veckans träning.

Sen blir det hem och packa ihop det nödvändiga inför kalaset jag ska på idag. Min faster har fyllt 50. Ska hem till Cissi en sväng innan också.

Daniel har precis packat väskan för avfärd mot uppsala. Idag blir det bandyfinal. Bandyportföljen är utbytt mot plasttermos för det var vad man fick ta in. Verkar bli en hel del folk som ska på matchen och stämningen kommer vara på topp.

Imorn har vi planerat in en långpromenad efter frukost för kolla runt lite i området där vi inte varit förut trots att vi bott här i 4år. Ska blir mysigt. Tänkte ta med oss lite fika också. Kul att kolla runt lite på villor och annat i området ner mot hasseludden yasuragi.

Klippning, färgning och lagning

Några på jobbet har varit iväg på lunchen och klippt sig så jag blev sugen på att göra det jag med. Drop-in 190:- Var lite rädd att dem skulle klippa mer än jag ville men hon höll sig till dem 2cm jag bad om. Känns så kort håret nu även fast det bara var en så liten bit som åkte av. Nu sitter jag med färg i håret så jag hoppas att resultatet blir som jag vill. Hade tänkt vänta lite med att fixa håret men jag står inte ut med min utväxt längre.

Lagade till lite lax till middag med blomkålsmos till. Blev inte jättegott men det duger. Snart ska vi se film och imorn har jag planer på att sticka ut och springa. Får se om det blir på morgonen innan frukost eller efter. Måste hitta min sportbh och mina skor så jag tror inte jag orkar leta efter dem ikväll.


300

Nej detta handlar inte om filmen och jag har inte köpt nått för 300.. Vad kan det då vara?? Jag förstår att ni nu är helt fundersamma på vad det är. Jag ska inte hålla er på sträckbängen så länge till. Vill ju inte att ni ligger sömnlösa inatt av tankar på vad det kan vara.

Idag har jag kommit upp i 300 inlägg på min kära blogg. Kanske inte verkar så mycket för alla men för mig är det det. Har ju bara haft bloggen i drygt ett halvår. Trodde inte att jag skulle fastna för det här så mycket som jag gjort.  Skönt att bara skriva av sig ibland. Så hur ska man då fira denna historiska dag i mitt liv.

Blir god middag och kanske kan jag lyckas med att se lite arga snickaren på datan innan det är dags att sova...

Senil??

Carro skrev i min blogg idag att det var nedräkning mot nästa helg. Vilket genast fick mig att undra för vadå?? Efter att ha läst hennes blogg insåg jag att dem skulle komma till oss vilket vi helt glömt bort. Men det är alltid kul när dem kommer så ingen fara ändå. Nu när jag tänker efter har jag ett svag minne av att dem sa det typ sist dem var här..Ja, senil vid 26, inte lätt. Men nu kan jag också ha nedräkning tills dem kommer, ska bli kul.Då kanske vi kan hinna med en fondue middag den här gången.

Mötte upp Daniel efter jobbet för att fixa lite grejer. Sen blev det en snabbtitt i en butik där jag hittade det sista på presenten till min syster som snart fyller 25. Oj va tiden går fort, att hon redan är 25 för det är ju så himla långt emellan oss.. Haha 14månader. Snart fyller även vår minsta bror år, hela 7år. Å där kan man säga att det gått fort. Känns som igår man hade en busig liten 2åring i familjen..

Tränade imorse men det gick inte som jag ville. Blev bara styrka vilket iför sig är bra men jag hade velat cykla också men det sa knät nej till. Jaja det är väl bara att vila det å sen ta nya tag.

4 dagar kvar till helg

Då var måndagen över snart då. Bara 4 dagar kvar till nästa helg :) Haha, kanske låter lite konstigt men det är nog så många känner när det är måndag. Mina planer på att träna idag har jag lagt ner. Efter mitt extremt snygga  fall i tvättstugan så väljer jag att vila mitt ben.

Glömde berätta det. När jag tvättade i lördags gjorde jag en fin lite entre till tvättstugan. Med två kassar, en på  varje arm försöker jag öppna dörren och sen gå in. Gick sådär. Vet inte vad som gick snett men på några sekunder var jag innanför dörren men inte stående. Nej, liggandes på golvet. Å vad är det första man tänker?? Hoppas ingen såg mig!! Man känner sig så jäkla dum, benet och handen värker men det ända man bryr sig om är om nån såg en. Hade tur, ingen såg mig! Hade precis tagit mig upp när en kille kom in genom dörren. Haltade bort till min tvättstuga som om inget hänt.
Klarade mig ganska bra ändå. Kunde inte böja knät på lördagen,handen har ett skrapsår och högeraxeln har fått en smäll men annars är det bra. Nu är det nästan bra igen men lite ömt så jag väntar med träning tills imorn.


Junibacken

Imorse hade tjejerna vänligheten att vakna 05.40. Trodde jag kollat fel på klockan men så var inte fallet. Engla somnade om en stund och Tindra fick kolla tv ett tag. 7.30 gav jag upp mitt försök till sovmorgon och gick upp. Möttes av Tindra som ville ha frukost, men hon fick vänta en stund tills alla var vakna vid 8.

Sen började planeringen av dagen. Eftersom jag, Jezzica och Tindra har årskort på Junibacken fick det bli en sväng dit så nu har Daniel också det. Patrik hade match. Massa busande blev det för Tindra. Hon hann med att testa alla rutchkanor dem hade. Jezzica agerade paparazzi och Daniel busade med Tindra. Jag passade på att busa med Engla. Hon är så gullig, hur trött som helst men inte ett ljud. Bara in med tummen i mun, men vägrade somna för att inte missa allt som hände på teatern och runt omkring oss.

Efter allt busande tog vi oss till tyresö för middag och hockey. Eftersom vi inte tänkte på att ta med grejer till imorn valde vi att åka hem och sova. Så nu är vi hemma igen och kollar film innan det är dags att sova.

Melodifestivalen

I lördags blev  det tacos och melodifestivalen. Ojoj inte lätt att välja en favorit där inte men jag gillar den som vann. Synd bara om hon nu inte kan tävla. Blev lite förvånad över hur röstningen slutade, tror jag i för sig att dem tävlande också blev.
Men men det är alltid massa disskutioner om detta och smaken är som baken. :)

Efter middagen gick Daniel och Patrik till affären för att inhandla snacks till dem andra. Det tog dem lite mer än 40 minuter. Hann precis tills melodifestivalen började. Dem hade med sig en stor påse med massa onyttigheter. Popcorn, ostbågar, chips, godis och läsk. Själv höll jag mig till naturgodis, gurka och mineralvatten.

Sen blev det lite fotboll men jag gav upp efter halva matchen. Mest kul för att det var så många gula kort.

Flitiga lotta

japp idag har jag tvättat och städat. snart dags att ta sista vändan ner till tvättis å hämta allt. sen blir det en sväng ner till centrum och inhandla nått gott till ikväll.ikväll kommer nämligen Jezz med familj hit så det ska bli mysigt. Länge sen vi var hos oss nu.

igår var vi hos Lotta för att fira hennes födelsedag. Blev en tidig kväll för oss för vi var sjukt trötta och Lotta blev tråkigt nog dålig. Men det var en jättefin lägenhet dem hade, bra planerad med stor balkong. man blir så sugen på att flytta varje gång man är på inflyttningsfest.

Nej nu ska jag äta upp lunchen sen ut i solen som faktiskt tittar fram nu. Man måste ju passa på.

Lite måste man unna sig

idag har jag gjort mitt andra undantag i min diet. jag unnade mig thaimat med ris till. med tanke på att jag gått ner en storlek tycker jag att man får fira det lite.

Mötte upp Jonas och Charlie efter jobbet för att inhandla maten så nu är vi alla mätta och glada, förutom Daniel som säger att han inte blir mätt på en pizza, men efter några öl är det nog bra ändå :) Nu kollar vi lite hockey innan det är dags att ta båten över till hammarby sjöstad för att fira Lotta. Kul å se deras nya lägenhet också.

trevlig fredagskväll till er alla.

28 veckor senare

blev inte kassler till middag. Blev en klassiker, ugnsbakad lax med romsås och broccoli till. blir det till matlåda också.

nu sitter vi och kollar på 28 veckor senare. kan säga att det inte är en av mina favoritfilmer. så osannolikt så jag orkar knappt kolla. ska nog ta och sova istället.

Grattis Patrik till körkortet.

Ooops

Har saknat lite kläder en tid, vet faktiskt inte vart jag har lagt dem. Idag när jag kom hem skulle jag bara ta fram en kjol i garderoben och hittade en ikeakasse med en del av dem kläderna i. Men en klänning och en tröja är borta. Jag vet inte ens vart jag ska leta. Men men nån stans är dem.

Annars hade det inte hänt mycket idag. Jobbat som vanligt och sen åkte jag bara hem. Har bokat tvättstuga till lördag så jag kan få bort all tvätt nån gång. Köpte en hylla tidigare i veckan på Mio så den tog jag hem idag. Ska ha den i köket till alla mina kokböcker.

Nu ska jag fundera ut nån god mat. Vet inte vad jag är sugen på men det blir nog nått med kassler. Imorn ska vi till en kompis som fyller år. Måste slå in presenten också.

Daniel är ute med några kompisar och äter middag så ikväll är tv:n min. Jag ska se Sthlm-Arlanda. Sen får vi se.


Hur är det möjligt??

Hur kommer det sig att så fort det kommer snö i stockholm så blir allt försenat. Idag tog det typ 45min till slussen, en resa som brukar ta runt 20min i vanliga fall. Tycker det är bra på ett sätt att det tog lång tid för det betyder att folk tar det lugnt. Inte kul när folk kör som galningar när det är halt.

Efter jobbet tog jag en promenad till gamla stan för att köpa en present till Lotta som fyller år på fredag. Så nu är det fixat. Sen blev det bussen hem till min sötis. När jag kom hem hörde jag hög musik innan jag öppnade dörren, kunde det betyda att Daniel tagit hand om vårt diskberg?? Han har alltid musik på när han diskar för att det ska blir roligare.. Jag öppnade dörren och såg att det stämde. Blev så glad för jag tänkte att jag skulle ha gjort det ikväll annars men hade verkligen ingen lust... Fixade lite middag när disken var klar och sen blev det slapparkväll. Måste börja ta tag i träningen igen, ska bara hitta motivationen nån stans först.


  

Ännu mera snö..

Jaha jag som trodde att man äntligen skulle slippa snön men inte. Har snöat hela natten och hela dagen. Inte kul nu när det är plusgrader så det bara blir slask. Är helt blöt om fötterna nu så imorn blir det vinterskor om det är samma väder.

Mötte Jezzica, Engla och mamma på lunchen för att ta en sväng till ett galleri i gamla stan som säljer SNÖ smycken och kreamik. Mamma handlade två jättefina skålar och jag och jezzica lite smycken. Sen blev det en promenad till mitt jobb för lite lunch.

Har precis kommit hem från jobbet och ska försöka komma på nått att äta. Tror det blir fyllda squash i ugnen.

Kalas

Igår var det kalas för Tindra. Helt otroligt vad tiden gått fort. Känns som det var nyss man matade henne med nappflaska. Nu för tiden är det en bestämd liten fröken som vet vad hon vill. :) 4år redan och stor tjej nu om man frågar henne.

Kom först till kalaset igår och möttes direkt av Tindra som gjort en fin teckning med glitter på naturligtvis. Glitter ska det vara på allt nu. Tur att jag hittade en massa saker med glitter i present till henne. Hon var så söt när hon fick sitt paket från min mamma och hennes hund. Jag saknar munken sa hon medans hon öppnade paketet.

Vart senare än vi tänkt oss men det var så himla trevligt när vi satt pch pratade allihopa efter att barnen somnat. Inte så ofta vi är så många utan att det är fest. Men Stefan och Katta var så snälla och körde oss till gullmars så slapp vi en buss. Sen var det raka vägen hem och i säng.

Som vanligt inte som man tänkt det..

..skulle ju inte ha nått på IKEA men det går bara inte att åka dit utan att köpa nått. Hittade två fina orkidéer med vita krukor till. Sen blev det praktiska plastpåsar och en ny lampa till extra rummet.
Har fixat lite i extra rummet med nya gardiner och så. Tyckte det var dags för en ny lampa också. Blir nog fint där med så småningom.. Fick även tag på två fina uppläggningsskålar för 5:- styck. 2:a handssortering men inget som syns på dem.


Efter IKEA skulle mamma in en sväng på Kappahl för att lämna tillbaka en sak. Å självklart hittar jag en otroligt fin klänning som jag bara måste köpa. Det bästa med det hela är att jag har gått ner en storlek. Jippie, det har äntligen lönat sig med allt slit. Perfekt för nu behöver jag inte fundera på vad jag ska ha på mig på min fasters födelsedagsfest.

En snabblunch med sallad på mcdonalds blev det innan jag begav mig till strandhallen på tyresö för att se Hampus spela basket. Dem tycker det är så kul när man kommer och kollar. Påvägen hem blev det lite mathandling med pappa så nu är frysen full igen.

IKEA

nu har jag tjatat tillräckligt länge på min mamma att vi ska till IKEA så idag ska vi dit. inte för att jag ska ha nått speciellt bara kul å kolla.

Nu sitter vi och äter frukost. Äggröra och bacon, mmmm. Hade i lite persilja i äggröran, svaret från Daniel blev "usch äggröra ska inte vara nyttigt" jaja man kan ju alltid testa. Nästa gång blir det utan. Han blir snart glad igen när han kan kolla på sport hela dagen när jag inte är hemma. Ska försöka hinna med en sväng till tyresö också innan 17. Lillebror spelar turnering å jag kan aldrig säga nej till dem små liven.

Dags å göra sig lite fin för dagen då. Ingen större ansträngning men mjukisbyxor vill jag inte ha på ikea.Kan ju alltid försöka inbilla mig att jag är pigg. När man inte sover bra är man inte pigg. Har sovit dåligt hela natten. För mycket tankar som far runt i huvet. Inga vettiga, förstår inte vad allt kommer ifrån. Men det går väl över hoppas jag.

Norra brunn

Mötte upp Charlie på söder efter jobbet för en kort promenad till Faros Restaurang. En mysig grekisk restaurang. Vi blev placerad vid ett bord för två och började det svåra letandet efter vad man är sugen på just nu. Efter lite funderande kom vi fram till att vi ville ha både för- och varmrätt. Jag tog halloumi och Charlie tog vinbladsdolmar. Älskar halloumi, så himla gott. Sen blev det spett med svärdfisk och scampi för mig och lammfile för Charlie. Sen var man mätt, det var så himla gott alltihop. Blir till att ta med sig Daniel dit nån gång.

Efter maten tog vi en promenad till medis för att ta tunnelbanan till rådmansgatan och en liten promenad till till norra brunn. Kom i lagom tid för att få en plats vid bardisken att luta sig mot. Jag tog en alkoholfri drink som var jättegod men lite mycket socker i kanske.. Men nått måste man unna sig ibland. Efter ett tag satte showen igång. Alla tre komikerna var bra. Känndes som man skrattade i 1,5 timme. Men ett skratt förlänger livet så det är ju bra, kommer väl leva i en evighet nu då. Blir absolut fler besök dit.

Sen bar det av till medis igen för mig. Mötte upp en glad Daniel på debaser. Han var supernöjd med konserten. Vi blev kvar där till strax efter 1 tror jag. Lite nattmat på slussen innan bussen satt bra. Daniel ville inte beställa två korv med bröd utan bröd till mig så han åt upp det ena brödet och det andra slängde jag. Fick sittplats på bussen hem=jag somande men vaknar alltid i tid tills vi ska av.




Snart helg..

ojoj redan helg.. ser fram emot imorn då jag ska träffa Charlie. Gav henne ett norra brunn besök i födelsedagspresent. Sen dess har vi försökt få ihop ett datum när båda kan. Inte lätt kan jag lova. Hon fyllde i oktober. Men nu äntligen ska vi iväg. Först blir det middag på söder, förmodligen grekiskt, ska bli kul.

Daniel ska iväg och se Glasvegas på Debaser och som han har längtat efter det. Men nu är det äntligen dags. Får väl se om vi möts upp efter eller hur det blir.

Annars inga planer för helgen. Tror det blir en hemmamyskväll bara vi två med lite fondue kanske på lördag..


Stort behov av semester

Jag är i stort behov av semester nu. Nån annan som håller med?? Jag klarar inte av mer kyla,snö och regn nu. Är så trött på det. Måste få lite sol innan jag blir galen. Känns som att man inte gör annat än att jobba, träna och sova. När jag inte är på jobbet tänker jag på hur det ska gå med jobbet så vore skönt att bara få koppla av lite känner jag. Inte för att det finns nån semester inom räckhåll men man kan ju få drömma lite.

Vore så kul att åka ner och hälsa på Therese i spanien men jag vet bara inte hur jag ska få till det. Inte läge att begära semester på jobbet nu så vi får se. Skönt att bara göra ingenting en vecka. Ta promenade längs stranden, äta god mat eller bara gå runt på stan och kolla. Är ju inte nån högsäsong nu så skönt när det inte är proppat med turister.

Idag har dagen gått otroligt långsamt det värsta är att man då kollar klockan för ofta och tycker att den inte rör på sig vilket den förmodligen inte hinner göra heller när man bara stirrar på den gång på gång. Men nu är jag äntligen hemma och möttes av en glad Daniel i dörren hemma. Har mina aningar om att natten kommer bli mindre skoj så jag ska nog ta en tablett nu innan värken sätter igång med full kraft. Räcker det inte med värken, måste man gå upp typ 3-5kg också... Jag blir så trött på det här.. Vilodag idag från träningen, behövs ibland det med.

Nu är det dags att laga middag, kanske orkar lägga upp en bild senare. Hej så länge

säsongskortet inhandlat

Nu har vi äntligen inhandlar årets säsongskort. Jag har inte haft det sen 2003 och i år valde vi att köpa ett gemensamt eftersom Daniel ändå inte kan gå på alla matcher. Ska bli kul att gå på lite fotboll igen. Men min halva av derbybiljetterna funderar jag på att ge till Daniel. Även om derbymatcher är roliga att se tycker jag det brukar vara så mycket stök runtomkring. Men vi får se, ändrar mig säkert innan det är dags.

Idag blev det inte mer än 34 minuter på cykeln. Sen strejkade min rumpa. inte lite ont man har av att cykla flera dagar på rad. tycker det har gått bra hittills men idag gick det inte att ignorera. så jag nöjde mig efter 34min, körde 100 situps och sen blev det middag.

Har även hunnit köra en maskin tvätt så det känns bra. Som vanligt saknas det en strumpa men den dyker väl fram nån gång.

Segt var namnet..

Märks att man börjar bli äldre.. Förr var det inget problem alls att vara ute två gånger på en helg. Men nu är det ingen lek längre. Fan jag är trött i två dagar efter och jag var ändå nykter hela helgen. Men kul har det varit så det gör det hela värt det.

Inte var det lätt att gå upp imorse men iväg kom vi. Tog sällskap till slussen sen gick jag från slussen till jobbet med mamma.  Skönt med lite friskluft innan en arbetsdag inomhus.

Skulle ha inhandlat säsongskort idag men vi orkade inte. Möttes på slussen och åkte hem istället. Hade redan bestämt att jag skulle träna så det gjorde jag på en gång när jag kom hem. Bästa dagen hittills. 60minuter och 100sittups(4x25) känns skönt att all träning börjar löna sig. Underlättar när man har nått kul att kolla på också. Idag blev det ett avsnitt av Miami ink. så då går tiden hyffsat fort.

Nu är det dags för en dusch å sen sängen. Kanske kan läsa min bok lite ikväll innan daniel lägger sig för då stör jag honom med lampan tänd.

Träning avklarad

45 min blev och fan va tungt det var. Nu är det dags för några sittups innan det är dags att laga middag och mysa resten av kvällen.. Har även hunnit med att sätta upp dem nya gardinerna och dammsugit halva lägenheten. Daniel tog hand om diskberget.

Hoppas ni alla får en trevlig söndagskväll

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en sväng hos mamma. Vi hade inget att göra så det blev en rundtur i affärer på värmdö. Har inhandlat presenter till Tindra från oss och från mamma. Sen blev det nya gardiner till extra rummet. Hann även med en tur på coop för att inhandla lite mer mat för veckan.

Mamma körde hem mig och jag var så trött så jag somande i bilen på den korta biten.. Nu ska jag dammsuga köket innan middagen.. Tänkte även hinna med en cykeltur innan maten är klar. Sen blir det filmkväll och ganska tidig sängdags tror jag.

Dagen efter gånger 2

Jaha då har man precis vaknat efter helgens andra festdag. Igår var jag riktigt trött.Tog en promenad till centrum innan bolaget stängde för Daniel skulle ha öl. Sen lite mathandling inför veckan. Väl hemma somnade jag på soffan och vaknade 17.30. Inte en chans att vi skulle hinna äta mat och göra oss iordning för att vara i Sköndal till 19.

Lösningen blev snabb fixning och sen middag på mc donalds slussen. Ceasar sallad, helt ok faktiskt. Sen åkte vi mot Sköndal. På gullmars sprang vi på Jezzica som väntade på Jonas och Charlie men dem var sena så vi åkte före. Kom precis till 20 som jag ringt och förvarnat om.

Första gången jag och Daniel var hemma hos Stefan och Katta. Kanonfin lägenhet hade dem. Köket är verkligen jättefint. Blev sugen på massa renovering nu men det ska jag inte göra här det får bli i en framtida lägenhet. Jättetrevlig fest så det slutade med att vi inte var hemma förens kl 3. Massa goda snacks fanns det men jag höll mig till grönsaker och några majskornssnacks. Schlagern var på på tv:n så det blev att man kollade lite på den också. Har fortfarande inte hittat nån låt som jag tycker är jättebra. Vi får väl se hur det blir i stora finalen.

Ojoj även om jag har varit helt nykter både igår och i fredags så känns det av att man blir lite seg. 
Har väl inte varit den bästa helgen för min diet när man vaknar 11. Svårt att hinna med alla mål då. Men nya tag imorn. Nu är det dags för fruksot och sen ska jag dammsuga innan det är dags för en tur till mamma.

RSS 2.0