Tiden går fort

Känns som tiden aldrig räcker till.. Det är måndag å sen är det fredag.. Så vad har hänt under veckan?? Jag kommer ju knappt ihåg vad som händer under dagen!! Nej det är nog inte så mycket som hänt tror jag, hjälpte daniel lite med hans läxa i skolan. Han skulle berätta en saga för barnen på jobbet med hjälp av egengjorda figurer.. Märks att han gått estetisk linje för mina kaniner hade garanterat inte varit så fina.. Han fick öva en gång på mig :)

Idag är daniel iväg på hockey och jag har precis tagit hand om det fina diskberget.. Nu ska jag se mammas pojkar och i pauserna ska jag damsuga är tanken.. Sen måste jag packa inför kryssningen imorn.. Har fortfarande inte helt bestämt mig vad jag ska ha på mig..


Äntligen lite sol..

Trodde knappt det var sant när man vaknade med solen i ögonen imorse.. Så mycket piggare och gladare man känner sig då.. Inga planer för dagen men ikväll blir det party.. Ska snart göra mig iordning så man slipper stå där i sista minuten som vanligt. Varför blir det alltid så även fast man haft hela dagen på sig så stressar man som en tok när man väl ska iväg??


Fredagsmys

Äntligen helg.. Inte ofta jag verkligen längtar hem men idag känndes dagen oändlig innan man fick ta sig hem.. Helgen inleddes med att vi påbörjade middagen, potatisgratäng och fläskfilé i ugnen.. Nu luktar det himmelskt här hemma kan jag lova..

Medans maten står i ugnen passade vi på att ta ett skumbad och dricka lite champagne så mysigt.. Nu ska vi snart se på nån film och sen väntar sängen och sovmorgon imorn så efterlängtat..

Frisk

Ja jag är väl typ frisk nu.. Hostan sitter i men annars känns det bra.. Såg solen i två minuter idag, helt sjukt va glad man blir av att bara se den spegla sig i huset mitt emot. Men sen kom mörkret tillbaka

Fixat naglarna idag så nu blir det lite middag å sen vet man aldrig vad som händer..

Lördagsmys

Ja här kör vi på lördagsmys istället.. Igår sorterade jag in alla våra viktiga papper sen 2006 till idag.. det tog sin tid men fan va skönt att det är klart.. Daniel var på fest med jobbet och kom hem sent..

Idag har vi städat,handlat och städat..Väldigt skoj.. Men nu är det dags för lördagsmys med jani och karin som är påväg hit.. Jag står för förrätt och efterrätt och daniel för varmrätten.. ska bli gott så skönt att slippa göra maten själv för en gångs skull :)


Tristess

Finns inget annat ord att beskriva den sista delen av veckan med.. Fy fan va tråkigt det är att vara sjuk.. Igår ringde jag sjukvårdsupplysningen för att kolla så att jag inte har den beryktade svininfluensan som alla tror utom jag.. Mamma har varit orolig sedan i tisdags och Daniel med.. Men jag har inte det så alla kan andas ut..

Lite alvedon för att bli av med febern gjorde susen så idag vaknade jag kl12 och kännde mig faktiskt ganska pigg.. Synd på ett sett för då inser man vilket jävla kaos det är här hemma.. Men så skönt att känna sig bättre i alla fall.. Nu har jag ont i ryggen för att jag hostar och sover så mycket..

Hmm igår kväll började några i grannhuset julpynta med konstsnö..Väldigt fint igår när det var mörkt men idag på dan ser det väldigt konstigt ut.. Lite för tidigit för min smak.. Men nästan så jag känner för att göra nått liknande i december..

Trubbel i paradiset..

japp igår var jag och madde på bio.. Kanske lite töntig film men jag tyckte den var rolig.. Det tråkiga var att jag höll på att bli sjuk så jag satt å frös i två timmar..

Kännde redan innan filmen att allt inte var bra. Hade kännt mig konstig i halsen hela dagen och påeftermiddagen kom frossan men eftersom det är så jävla kallt ute vet man ju inte vad som är vad.. När jag kom hem blev det en varm kopp te och en dusch.. Slumrade på soffan men Daniel ville att jag skulle sova i sovrummet.. Han var orolig för mig sa han sötnosen.. Men men ska vara hemma och vila idag så får vi se hur det känns imorn..

Så jävla skönt..

Igår var det fotboll.. Blir nästan aldrig nervös men igår var det inte långt ifrån.. Så många målchanser vi hade hela tiden och bollen ville inte in.. Men efter paus satt den.. Glädjen var stor!!  När sen 2-0 målet kom och tiden började ticka ut började man bli lite nervös..

När slutsignalen kom efter förlängningen och det stod 3-0 fanns det inget slut på glädjen bland oss åskådare.. Daniel gick runt som i ett glädjerus.. Efter hyllning på stadion blev det en sväng till östra.. Tyvärr hann vi gå innan spelarna kom..

Kan säga att man är rätt trött idag.. Länge sen man var ute tre dagar i rad, men det var det värt.. Så nu blir det sängen så man är lite piggare imorn..

Middag med vänner

Igår var tanken att vi skulle äta middag på Faros allihopa men planerna blev ändrade så det blev middag på tyresö istället.. God hemlagad middag blev det istället med vänner..

Efter tre timmar på annexet ville mina fötter inte vara med längre.. Men det var en bra konsert även om jag måste erkänna att jag inte brukar lyssna på winnerbäck.. Tror jag kunde en av låtarna!!

Sen drog vi vidare till en krog på söder för en öl(inte för mig dock) innan jag tog nattbussen hem till min sjukling som missade konserten..


Afterwork och Winnerbäck

Igår var jag på afterwork med jobbet..Trevligt som alltid men jag tror alla var lite småsega.. Var kvar på soft till midnatt sen drog jag och Jani till akurat och mötte upp Daniel.. Hann med en öl där också innan dem stängde 1. Sen drog jag och Daniel oss hemåt..

Vaknade precis, sjukt ovanligt för att vara mig att sova så här länge men väldigt behövligt.. Idag är det winnerbäck som gäller så nu är det snart dags att ladda om för det..

Fick många komplimanger för min nya frisyr igår så det känns kul.. Jag är supernöjd, för första gången på länge kan jag säga..

Nu gäller det..

Storm ute känns det som. Kallt mörk och snö.. Inget som jag gillar.. Men men efter vinter kommer sommar så det är väl bara att härda ut..

På fredag blir det afterwork med jobbet, ska bli kul å träffa alla igen.. Den här gången var det många som kunde så det lär bli skoj

Idag är det dags för första kvalmatchen så det blir till att titta på den och hålla tummarna för vinst med många mål...


Ny frisyr!!

Sådär nu har man fått håret kapat och färgat.. Hon var riktigt duktig hon som fixade mitt hår:) tyvärr är det storm ute så det ser inte ut som när det var klart men jag är nöjd..

             Före                           
                            

            Efter
                          


En helg i sportens tecken

ja det blev verkligen en en helg fylld med sport.. och vinster dessutom.. I lördags var det hockey, fick kanonplatser hovet där jag jezz och barnen satt.. tindra stog upp och hoppade och sjöng :)

efter matchen åkte vi hem. jag somnade på soffan helt slut efter dagens eldning och annat..

i söndags var planen att byta daniels jacka för att sedan se matchen på tv. men så blev det inte.. jezz och jag hamnade på fondläktaren och såg alltså matchen live.. jag tror bara jag har varit på vinstmatcher i år eller oavgjorda.. skönt att vi vann men nu är det kval som gäller..

RSS 2.0