Finns det inget slut på skiten..

Jag blir snart galen.. Hur länge ska det snöa?? Nu vill jag ha sol igen.. jag står inte ut med det här vädret..

Kollade ju på tjejfilmerna igår och båda var riktigt härligt tjejiga och prefekta för en hemmafredag..

Strax efter midnatt dök daniel upp hemma med en silvermdedalj runt halsen och överlycklig stupade han helt slut i säng. Så jag gick också och la mig. Tur var väl det för Maja tyckte att det var dags att gå upp vid halv sju.. Vissa dagar är man glad att man inte har barn och andra dagar är det den största önskan..

Nu ska jag vila upp mig inför kvällens bravader hos Karin som ska fira sin 25års dag med glitter och glamorfest.. Har inte bestämt mig om jag ska platta eller locka håret.. platta känns tämligen onödigt eftersom det snöar konstant..

Tjejfilmer hela kvällen..

Japp idag är det jag som bestämmer över tv:n så då blir det filmkväll med bara tjejfilmer! Kom precis hem från videobutiken med bröllopsduellen och dumpa honom.. Kan ju låta som en ganska rolig blandning men garanterat inget daniel vill se så då passar jag på när min älskling är på hovet. Han är iväg och spelar hockeyturneringar så jag hoppas dem har det kul.

Igår var vi ute och åt på Minerva. en supermysig fransk restaurang på norrmalm. Tyvärr var jag så himla täppt i näsan så jag ville bara hem, men vi kommer gå tillbaka dit och testa deras fonude.

Nu blir det till att fixa lite middag innan daniels syster med familj kommer. Dem ska ut och parta och jag passar maja..

Alla hjärtans dag..

Ja vad ska man säga.. Undrar hur mycket pengar alla affärer drar in på detta jippo?? Ska inte sticka under stolen med att jag köpt en present till Daniel men det är lite hysteriskt tycker jag. Varför ska man ha en speciell dag för detta?? Borde inte varje dag innebära att man visar kärlek till sina nära och är trevlig mot alla?

Men men nu är det i alla fall denna jippodag och jag ska snart gå och ge Daniel sitt paket innan jag drar igång med städningen.. Det är min plan för dagen..

kolla gärna in på villochkan.blogg.se

Överallt och ingenstans..

Igår var jag uppe med tuppen känndes det som. Klockan 11 var jag på slussen och mötte Jezzicas mamma och strax efter kom även jezz. Lite lunch på donken, jag tog en hamburgare, light läsk och morötter så då klarade jag mig ganska bra.

Sen tog vi båten över till Djurgården och en liten promenad till Junibacken. Ingen kö in men det var ändå ganska mycket folk där inne tycker jag. Den nya utställningen var sådär. Inte så anpassade för dem minsta. Lite fika och sen en sväng i shoppen utan att inhandla nått innan teatern. Sen var det dags att ta båt och buss hem till Tyresö för middag.

Väl hemma hos mig själv lite senare kröp jag upp i soffan med min kling för att se på film och mysa med tända ljus. Somnade nog innan filmen var slut tror jag..

Tack Jezzica oxh barnen för en mycket trevlig dag..

Förstår ingenting!!

Jag förstår ingenting! Sen jag la om mitt liv för 5 veckor sedan har mitt shoppingintresse hamnat på 0. Idag var jag en sväng på stan och hittade ingenting,förstår ni INGENTING, är det ens möjligt.

Igår hittade jag ett par örhängen,har letat efter dem hur länge som helst, jag står där och håller i dem en stund och funderar. Sen hänger jag tillbaka dem med tanken att jag behöver inga örhängen. Berättade detta för daniel påvägen hem och hans svar var: -Nej, men du kommer köpa dem imorn. Men det har jag faktiskt inte gjort.

Detta får en att undra eller kanske bekräfta det man vetat långt inom sig att man faktiskt shoppar för att trösta sig. Även om man får ångest över att man inte kan ha 38 i kläder så mår man ändå bättre en stund av att komma hem med ett nytt plagg. Jaja ska bli kul att se hur länge det varar....

Hardrock café

Igår var det dags för afterwork med jobbet inkl. gamla kollegor.. Så efter lite piff efter jobbet styrde vi stegen mot hardrock café. lite smått orolig eftersom det varit strul med vår bokning hela veckan..  nån annan med nästan samma namn hade bokat bord och dem hade av någon anledning blandat ihop våra bokningar. men det löste sig till slut. vår bokning var korrekt men deras bokning hade försvunnit men som tur var ordnade det sig för dem också.

God mat(ceasarsallad för mig) och alla verkade nöjda och glada så det var trevligt. vi drog vidare mot söder för en öl till innan det var dags att röra sig hemmåt.

Nu har jag äntligen fått ut bilen från parkeringen men det tog sin tid. Så idag blir det till att åka till farmor och farfar med pappa och tobias. pappa kan inte köra för sin migrän så jag erbjöd mig att följa med. Daniel ska till hovet för att heja fram Djurhgår'n till en seger..

Stopp i avloppet..

Visst är det kul när man lagat massa mat och ska ta tag i disken för att slippa göra det dagen efter.. Man ska precis börja skölja av det värsta och då tar det stopp.. Det bubblar upp vatten i båda hoarna och vill inte rinna tillbaka.. Inte mycket att göra efter att ha svurit tyst en stund tömmer jag skåpet under diskbänken, tittar på alla rören och inser att jag inte tänker försöka lista ut vilken del som ska skruvas loss..

Ställer all smutsig disk i diskstället så han, rörmokaren, ska kunna komma fram till rören.. Så nu sitter jag här och väntar. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan han kommer...


RSS 2.0