Solning och vattenkrig

Igår blev det ingen sovmorgon. Hämtade H och T vid halv 10 hos några kompisar sen skulle H på kalas. T och jag höll oss hemma på tomten. Tog ut alla kaninerna i uteburarna och ugnen blev verkligen glad av att få komma ut lite och hoppa runt Jag gick runt i bikini hela dagen så lite färg har jag allt fått. Lite vattenkrig han vi med också.

Sen blev det myskväll med läsk och chips. Dem höll sig vakna genom hela robinson. Lite oväntat slut men annars kul att se. igentligen tycker jag att det är tråkigt när det avgörs av andra vem som ska vinna. Tycker det ska vara tävling där med. Går så mycket på personliga åsikter när man ska rösta inte bara på vem som kan klara sig.

Nu är det dags för ännu en solningsdag..

Grönan blev Soft

Ja det är nästan som det låter men inte riktigt. Eftersom det till slut var så få som skulle med på grönan ändrade vi planerna och gick till Soft istället. Blev middag och ett glas vin för mig. Skulle upp och köra sen på natten.
Trevligt med lite längre avslut på fredagen eftersom två stycken tyvärr var tvungna att sluta hos oss.
 När alla var påväg hem mötte jag upp Daniel, Jani och Karin på snaps. Men det blev bara en snabbvesit för jag  var så himla trött och Daniel skulle flyga tidigt till Italien.

Hem sova några timmar innan det var dags att köra Daniel till flygbussen. Nu är han i Italien och kollar på Roma. Som han har längtat efter denna resa. Han är verkligen glad för sin 30-års present han fick av våra vänner. Fick meddelande igår om att han hittat matchtröjorna efter några timmar på stan. Dem hade lika bra väder som här men varmare.

Vårruset/Peak utförsäljning

Ja igår tog vi oss runt Jezzica och jag. Inte det bästa loppet men vi gjorde det i alla fall. Inte så att vi går in superseriöst för det hela. Mest en rolig grej. ca 40min blev det till slut, helt ok med tanke på hur mycket folk det är. Efter att Jezzica höjde spänningen med att tappa bort busskort och bankomatkort precis innan loppet var ju inte motivationen på topp.
Tur att det finns snälla personer som lämnar in saker för efter loppet kunde hon få tillbaka allt på scenen.

Väl hemma blev det snabb middag, lax och spenat tillagat i micron innan jag totalslocknade i sängen. Helt slut efter dagens upptåg. Dagen började med lite shopping på peaks utförsäljning. Hittade två linnen och en klänning till mig. Daniel köpte två ziptröjor och sen hittade jag två tröjor,en kjol och ett par shorts till Tindra. Tur att Jezzica litar på min smak då jag shoppade för deras pengar, hittade faktiskt ett linne till Jezz också så hon var nöjd.


Då var det dags..

Nu sitter jag här med en klump i magen och ska snart gå till tandläkaren..Dags att laga 2 av 5 hål. Inget jag ser fram emot direkt men det måste ju göras.. Jajaj man överlever väl det med.. Solen skiner man får tänka på det..

Skulle behövt få i mig fruksot innan eftersom man inte får äta på några timmar sen men jag klarar inte det så här tidigt.. Får se om jag hinner få i mig nått påvägen..

Nytvättad bil

Ja idag var det dags för att tvätta bilen. Och som ett brev på posten kom regnet när man var klar. Eller jag hann hem i alla fall. Jaja det kan inte bli värre än innan. Har ju städat den inne i också så där är den ren. Sen blev det vattenkrig med bröderna. Får skylla mig själv att jag fick åka hem i blöta kläder för det var jag som började. Nästa helg tar jag med badkläder, då kommer dem inte undan.. Mohahaha.

Igår var på ön och grillade med syster.Riktigt mysigt för solen kom lagom till middagen. Vi gjorde lammbiffar och dem grillade oxfilé.Mormor tyckte nog det var mysigt med barnbarn på besök. Slängde ihop en smulpaj till efterrätt. Satt på bryggan i solnedgången och njöt. Kan man ha det bättre??

Nej nu är det dags att gå igenom klädförådet och hitta nått skoj för morgondagen.. Har som plan att vara på jobbet tidigt,får väl se hur det går.

Sov gott på er. Hoppas ni haft en bra helg för det har jag..

Långhelg

Skönt att bara jobba 2,5 dag den här veckan. Mötte upp Karin och Jani på Patricks för en öl innan båten mot mariehamn skulle gå. Birka blev det den här gången. Första gången för alla utom Daniel. Blev helt imponerad av hytterna, fanns ju t.o.m duschkabin.



Karin poserar efter vår lilla överraskning i hytten, champagne , lite lyx ska det vara..


Killarna gör sig iordning inför kvällen. Tar ju sin tid med deras komplicerade frisyrer.

Efter några öl i baren och en sväng på tax free var det dags för middag. Buffé, riktigt gott men som vanligt äter man för mycket. Efter maten var det dags för en tur till ciggarrbaren. Killarna köpte varsin ciggarr och varsin whiskey. Där satt dem och njöt i nästan en timme..




Sen blev det några turer på dem olika dansgolven men även trubaduren hann vi med. Han var riktig bra. Sen sprang vi helt plötsligt på Karins moster med man så då satt vi och pratade en stund med dem innan vi rörde oss mot hytten vid 2. Upp vid 9-10 igen och gjorde oss iordning för lite räksmörgåsar till frukost. En till vända på tax free för det sista inköpen och sen satte vi oss i baren längst fram med drinkar/öl och kollade på utsikten.

 
Inköpen från tax free blev en ny parfym, lite roliga drinkar, godis och en flaska martini till mamma. 

Igår hade jag planerat att ha storstädning här hemma men det kunde jag glömma. Hann inte mer än ur sängen så började jag må illa. Sen blev det soffan och toan för mig resten av dagen. En liten smörgås var allt jag fick i mig.

Nu ska vi snart åka ut till ingarö för lite grillning med syster och sambo. Hoppas på bättre väder framåt kvällen.
 


 

Fairytale

Hemma igen efter en natt i segeltorp. Killarna skulle ha rockband-kväll så jag å Kristin körde tjejkväll med robinson och melodifestivalen. Vi laddade upp med att gå och köpa mat på pizzerian, ingen pizza dock,jag åt entrecote och Kristin räksallad. Chips, dip och annat fanns redan hemma.

Måste nog säga att det är lite för långt program för att man ska orka vara allert hela tiden. Speciellt när sverige var i början så orkar i alla fall inte jag helt koncentrera mig sen. Röstningen är ju alltid kul att se. Känns som att det nya
systemet ändå gjorde skillnad. Det roligaste var att vi konstaterade ganska snabbt att man höll mer på Norge än Sverige. Första gången på länge jag gillar vinnarlåten.


Vårruset

Efter några samtal om vart våra nummerlappar har tagit vägen så har dem äntligen kommit. Eller igentligen vet jag inte om jag är glad eller inte. Nu måste vi ju springa. Annars hade man ju kunnat  skylla på att den aldrig kom fram. Har ju inte kunnat springträna eftersom min fot inte klarar det. Men ett lopp klarar den får då kan jag ha lite ont dagen efter, det är inte hela världen.



Jaja det är bara att bita i det sura äpplet. I mål kommer man alltid även om vi kanske inte klara den tid vi ville ha från början. Hoppas på fint väder så man kanske kan ta med en egen pick-nick korg med massa gott i efter loppet eller vad säger du Jezz??

Nu är det dags för lunch i solen på balkongen. Hoppar frukosten eftersom jag gick upp så sent. Skönt med sovmorgon ibland.

Födelsedagsmiddag, Coronne turnering och shopping..

Som vanligt har jag glömt att skriva i min egen blogg på ett tag.. Lite dubbelt det där, man sitter å väntar på att andra ska uppdatera men man gör inget själv. SÅ nu tar jag mig i kragen och skriver av mig hela helgen.

I fredags var jag hos Madde på tjejmiddag eftersom hon fyllde år. Vi fick ugnsbakadlax med ett täcke av pesto och ost med pressad potatis. Alltid lika gott, till efterrätt blev det en av mina personliga favoriter, cheesecake. När det var dags att röra sig hemåt spöregnade men jag knatade iväg utan paraply den mörka vägen till bussen. Hade glömt hur mörkt det är på nätterna i Årsta. Där gick man själv på kvällarna med musik på i öronen, kanske inte det smartase men jag hade inte gjort om det idag. Jaja hem kom jag i alla fall.

I lördags blev det en slappardag men sovmorgon och film. Sen på kvällen bar det av mot söder och vårt SM i coronne. Tyvärr gick det inte enligt mina planer då jag inte gick till final. Blev utslagen av Katta i A-serien efter en jämn match. Senare var det dags för B-serien och då blev jag utslagen av Johanna. SÅnt som händer, bara kul att spela. Dem andra drog vidare till Patricia men vi drog hem.

Söndagen blev det spontanshopping då min syster ville ha smakråd. Så bussen till sickla för att kolla på jeans och alla nya butiker där. Eftersom min syster blev kär i sina jeans och dem bara fanns i sollentuna kom snälla mamma och körda oss dit. Jag gillade också dem jeansen men hade bestämt mig för att det var onödigt. Men när vi kom till stinsen var det omöjligt att hålla sig. Hittade en snygg tröja på rea på vera moda och jeansen. I sickla hade jag redan hittade en parkas/jacka på vila. Så ja det blev ingen billig dag som jag räknat med. Men men alltid trevligt med lite ensam tid men syster.

Måndagen var en vanlig jobbdag med möten och annat skoj. Sen den nu normala kön hem från slussen, tyvärr utan sittplats vilket min fot inte gillade. Idag har jag planer på att gå en bit hem men vi får se.. Foten bestämmer dagsformen..

Nu är det dags att röra sig mot jobbet för nya äventyr. Hoppas ni alla får en bra tisdag. Här skiner solen så jag tror på en bra dag idag..

40 min

40 minuter tog det till centrum från slussen.. helt otroligt. i vanliga fall tar det 22min hela vägen hem. Förstår inte hur sänkt hastighet på en sträcka på typ 100 meter kan skapa så långa köer. Ska det vara så här ända till juli så blir det jobba kväll som gäller för det här står jag inte ut med.

 
imorn är det helg. ska bli skönt med lite sovmorgon igen. även om det som vanligt inte blir nån lugn helg.
födelsedagsmiddag imorn och coronnetävling på lördag. mycket att se fram emot. 



 


Grattis älskling!!

Idag fyller min Daniel 31 vilket vi firade med en liten fest igår. Efter en toppendag med sol och värme blev det en lyckad fest inomhus. Bra musik och trevligt sällskap. Vi hade fixat lite snittar och annat gott som variation till det annars ganska vanliga dippandet.


Dem sista gick vid 2-tiden och då var man bra trött. Men jag kunde inte hålla mig från att se robinson. Mycket oväntade grejer som händer i avsnitten nu. Ska bli spännande å se hur det går framöver.

Trots min sena sänggång var jag uppe vid 10 och fixade frukost på sängen åt min älskling. För det ska man ha när man fyller år. Oavsett ålder. Ägg/bacon juice och en liten kaka blev det. Nu är han iväg och ser ett av sina favoritband Glasvegas med en kompis.

Ska ta och fixa lite middag och se en film innan det är dags för sängen. Känner mig fortfarande frusen efter min lilla sväng förbi Jonas och Johannes match. Hade tänkt hoppa över det men så hängde jag på en sväng efter att ha fikat med tjejerna. Skulle tagit en varmare jacka!!


Frukost på balkongen..

Idag har vi ätit frukost utomhus för första gången i år. Riktigt varmt eftersom vi har sol på balkongen hela dagen från 9-18.. Svårt att hitta en annan lägenhet med samma balkongläge.. :)

Nu ska vi snart till centrum för att inhandla det sista för ikväll och jag måste fixa present till daniel. För ovanlighetens skull är jag inte klar. Brukar ha koll på sånt men i år var det inte lätt. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för vad jag ska köpa.



 


RSS 2.0