Lite ledigt

Japp tog en semester dag idag för jag kände för att vara lite ledig.. Kände mig lite nere i veckan men jag vet inte varför.. Kanske för att hösten är påväg och en del förändringar med den.. Daniel var så söt och och fick mig på bättre humör med gulliga sms och så..

Idag har jag tvättat massa kläder så nu finns det nått att välja på igen.. På söndag är det soffan som ska få sig en uppfräshning.. Annars har det inte häns så mycket idag.. Hade en hel del jag tänkt göra men det fick räcka med tvättning och renbäddning.. Ska bli så skönt att gå å lägga sig snart..

Daniel har varit på grönan med en kompis och kollat på hofmaestro och nu är han på efteröl på debaser.. Han har redan börjat planera för nästa sommars äventyr mitt hjärta..

Imorn ska jag till mamma en sväng och sen ska vi bort på middag.. Ska bli trevligt, måste fixa nån gåbort present imorn.. Tycker det är trevligt att ha med sig nått symboliskt..

shopping ...

shopping igår blev det shopping av lite olika slag.. Har inte köpt nått på jättelänge så nu tyckte jag att jag var värd det.. Blev två nya böcker till mig av anna jonsson, hoppas på bra läsning.. Sen blev det två böcker till pappa i present.. På lunchen blev det två toppar från vero moda och present till en kollega som fyllt år.. Sen måste jag bara ta upp en annan sak.. Brukar göra frukost hemma nu för tiden och ta med mig men igår orkade jag inte.. Då insåg jag hur himla mycket pengar jag tidigare lagt på frukost.. 91kr för en juice, en smörgås, minimorötter och tuggummi.. Helt sjukt! Nu blir det hemlagat hela tiden..


ståplats ...

ståplats visst är det irriterande när man är påväg hem, lite småtrött och hungrig efter dagen och så får man stå på bussen.. Det värsta är när det är sånna chaufförer som gillar att gasa/bromsa om vartannat.. Nehe dags att göra sig iordning, idag fyller pappsen år så det blir en sväng dit efter jobbet ska bara fixa present först, inte det lättaste ska jag säga..


fotboll och promenad ...

fotboll och promenad började söndagen med att gå upp i tid och se lillebror vinna en match i fotboll.. Det var jämt men det gick till slut.. Sen hem för lite lunch innan vi tog bussen in till stan för en mysig promenad genom söder med avslutande fika på café rival.. Efter att ha jämnat ut blodsockernivån med morotskaka och kaffe gick vi till slussen och tog bussen hem.. Kvällen avslutades med filmen flickan..


hallondaiquiri... ...

bild0121 (MMS)

hallondaiquiri... Överraskade mitt hjärta med varsin drink före maten.. Nu blir det kött, potatisgratäng och bea.. Sen en repris på gårdagens efterrätt.. Hoppas ni alla har en trevlig lördagskväll..


dagens efterrätt... Hallonmousse a la vad ...

bild0116 (MMS)

dagens efterrätt... Hallonmousse a la vad blir det för mat... Hoppas den är lika god som den såg ut på tv! Vi har precis sett klart transformers, tog bara 3 försök.. Grymt bra gjord film.. Nu blir det fotboll..


dagens lunch... Köttfärslimpa med potatis ...

bild0112 (MMS)

dagens lunch... Köttfärslimpa med potatis och annat gott.. Allt självklar hemlagat:-)


RSS 2.0