JAAAAAAAAAAAAAAAA

Fy fan va skönt med vinst idag. Såg inte allt för ljust ut innan matchen och man blir ju inte mindre nervös när fölänging är ett faktum..

Satt och kramade kudden i soffan med hög puls när man äntligen ser pucken glida in med bara 6sekunder kvar..

Kan inte bli en bättre onsdagskväll än så här!! På lördag ska det sjungas och hejas på plats..

Här var det hest...

Jag låter som jag är målbrottet eller nått.. jag är så hes nu så jag tappar rösten ibland. Men kan ju alltid skylla på att jag har sjungit och skrikit på matcherna dem senaste veckorna..

Har varit dålig typ hela veckan så i tisdags var jag hemma och vilade.. sen har veckan gått undan med hockey igår också.. Fan va skönt det är när fina Djurgårn vinner första finalen hemma inför ett fullsatt hovet med grym stämning.. Och det näst bästa är att nu har jag också lyckats få en slutspelströja, en blå, blev lite besviken att jag missade den tidigare utdelningen av tröjor..

Nej nu ska jag städa lägenheten och sen tänker jag ta helg..Ha en underbar fredagskväll allihopa


Mys på tyresö

jezz och jag ligger utslagna på varsin soffa och kollar på yrrol i väntan på att filmen för kvällen ska börja..

17 again gissar på att det är en perfekt tjejfilm.

kom hit vid 16,30 och busade lite med tjejerna och fixade tindras naglar. sen blev det lite memory och mys med engla. Jag stod för matlagning(inte helt oväntat) och idag blev det färsk pasta med kyckling i olika såser. supergott men nu är man mätt så det räcker..


En vecka i sportens tecken..

Ja hela veckan har gått i sportens tecken

  • Måndag: Semie 3 förlust (tv på tyresö)
  • Tisdag: Fotboll mot ifk oavgjort (tv hemma)
  • Onsdag: Semie 4 vinst (på sittplats på globen)
  • Torsdag: Semie 5 vinst (kollade på tyresö eftersom jag valde att stanna hemma hade jag tjejerna
  • Fredag: ledig från sport
  • Lördag el clasico vilket jag inte ska se men många andra ska :)
  • Söndag ledigt tror jag

Idag ska jag till tyresö och mysa med tjejern.. Blir lite god mat och film. Ska även fixa tindras naglar som hon har velat hela veckan..


Annandag påsk

Blev en sväng förbi pappa och en sväng förbi på tyresö för att kolla semie 3 med Jezz och Sanna.. Åt lite middag tillsammans och pratade av oss lite..

Påskdagen..

Hade planer på att åka till mamma en sväng men hon ville till IKEA och det säger man inte nej till!!

Så hem kom man med en massa NÖDVÄNDIGA saker som alltid. Går inte att åka dit under 500:-

Här är resultatet:

                           
                    Två stycken nya badrumsmattor så att det blir lite finare på golvet i badrummet

                                                                   

Nya redskap till köket i olika storlekar eftersom jag har olika stekpannor och lite servetter och påsar
                                 
Nya lampor till sovrummet eftersom vi håller på att göra om lite sakta fick det bli dessa så länge. Inhandlade även en mörkläggningsgardin så jag ska kunna sova lite längre än att solen går upp..

                                                                        
                             Nya glas och muggar fick det också bli.. Rosa muggar är ju aldrig fel eller hur??

Påskafton

Japp full rulle denna påskhelg.. Förfest inför semie 2 på hovet började vid 11 jag kom 12.30 hann med lite shots och en cider innan det var dags att åka mot gullmars.. Hann i alla fall in till introt men såg inte så mycket av första perioden eftersom jag inte kom in i klacken för det var så mycket folk. Tur att alla hänger i baren i paus så man kan ta sig ner en bit i klacken till andra, tredje och fjärde.. Med onda fötter såg vi Djurgårn gå mot ännu en seger efter en mindre bra inledning på matchen..

Sen åkte Daniel och jag hem för lite mysmiddag och kollade lite film..

Långfredag

Efter den mindre trevliga väckningen tog vi oss upp till frukostbuffén och åt oss riktigt mätta. Sen en sväng till hytten för att fräscha upp oss innan vi begav oss mot taxfree och dagens enda shopping.

                            
                            
                             

                                            Daniel inköp bestod inte helt otippat av 

                             

Vi hade lite funderingar på att ta en behandling av nått slag i spat men allt var fullbokat utom bubbelpoolerna så det fick bli lite badande påvägen hem. Men först ett stopp i spabaren

                                                                     

Vi kom dit vid 13 och fick tofflor, badrock och lite hygienartiklar sen var det bara att krypa ner i poolerna. Utomhus poolen var den som vi tyckte bäst om. Så mysigt att sitta där medans båten närmade sig stan. Efter ca 1,5 timme såg vi ut som russing och bestämde oss för att hitta nått att äta och Daniel ville ta en whiskey och en cigarr innan vi var framme. Maten var för dyr enligt mig så det blev bara en tur till cigarrbaren..


Nu skulle man ju kunna tro att vi bara åkte hem för att slappa efter kryssningen men så blev det inte. Vi bokade in en bio med Jezzica och Patrik som var barnfria. Änglavakt. Lite skum men ändå bra..

Skärtorsdag

Slutade jobba vi 15 tiden och drog mig mot slussen för att möta upp Daniel. Idag var det dags för våran myskryssning vi bokat med Birka. Eftersom vi var så tidiga med incheckningen så hann vi på med det första påsläppet vid 16.30 så vi tog en öl i baren innan hytterna var klara. Sedan fick vi skynda oss ner för lite piff inanan det var dags att inta middagen i restaurangen denna gång.

Kan säga att vi blev förvånade när vi insåg att vi hade en utsideshytt för vi är båda två säkra på att vi bokade insides. Stor och fin var den med stora speglar på båda sidor och tv.(dock ingen fjärrkontroll)

                             

Vi hittade fram till restaurangen och satte oss vid bordet rätt så hungriga.. Vi trodde att vi lätt skulle få i oss tre rätter men så blev det inte riktigt.

Till förrätt tog jag löjrom(helt otippat) och Daniel tog ankbröst(missade dock att ta en bild på den.

                                                             

Efter det var det dags för huvudrätten som blev lammfile med potatisgratäng för mig och lammentrecôte med stekt potatis för daniel.

                                                                           

Så gott och så mätta vi var efter det kan jag lova.. Blev ingen efterrätt där inte. Vi hamnade brevid ett jättetrevligt par som vi umgicks med under kvällen på båten. Så efter en snabbkoll i taxfree på vad vi skulle handla dagen efter (Förstår inte hur man orkar handla samma dag som man åker, sjuka köer och vad ska man då roa sig med hela dagen hem..) hamnade vi i cigarrbaren tillsammans. Daniel hittade en fin liten cigarr och en whiskey till det. Själv satt jag och kollade på och drack cola.
                                                                            

Efter det blev det en sväng till baren och kollade in alla som dansade. Men vid midnatt orkade inte hag hålla ögonen öppna längre så då gick vi ner till hytten och somnade direkt. För att sedan vakna av ett dånande ljud och skakande säng!! Vi hade börjat närma oss Mariehamn och isen låg kvar kan jag lova

                             




RSS 2.0