Städning och hockey

helg igen å vad passar då bättre än att städa. Det är ju så himla kul. eller INTE. men nu är det gjort å fint blev det. har inhandlat lite nya saker till badrummet men det kan jag visa imorn.

snart är det dags för hockey så nu är det lite lunchtime å sen iväg mot hovet. efter matchen blir det 30-årsfest.

igår kväll var vi iväg på bio. yesman blev det. jag brukar ju inte gilla jim carrey men i den här filmen var han rolig. många skratt blev det och lagom lång var den efter en lång arbetsvecka. kul att göra nått efter jobbet istället för att bara gå hem.

Den som väntar på nått gott..

Ja jag vet att det varit lite dåligt med uppdateringar dem senaste dagarna.. Men nu kommer ett litet inlägg innan det är dags för lite sömn..

I söndags var jag hos mamma och storhandlade mat så jag kunde laga lite matlådor till veckan. Har kört igång med GI nu så då krävs det lite mer planering och inhandling. Det går bra tycker jag.. Idag var jag lite sugen på sötsaker men jag stog emot.Daniel var i göteborg för att se oasis i söndags och han kom hem glad och nöjd med den konserten i måndags. Nu är han iväg och ser oasis på globen. kan tänka mig att det blir nån öl eller så efter den sen.

Övertid på jobbet denna vecka vilket gör att jag inte orkar blogga så mycket som jag kanske vill. När man är på jobbet mellan 8-21 finns det inte så mycket skoj att skriva om tyvärr.. en bra sak är att vi äntligen tog ut granen igår. så nu ska jag byta gardiner och lampor till helgen..

Igår var jag ledig från jobbet för att passa Engla. Blev totalt två timmars promenad på förmiddagen sen lite lunch med Jezzica och sen satt jag bara och tittade på alla elever och försökte lista ut vilken sorts lärare alla skulle bli. Inte lätt kan jag säga. Engla sov nästan en gång i timmen så det var en lugn dag. Får väl se hur det går på måndag.. Då kanske hon är vaken hela dagen istället :). Men hon är för söt den lilla tjejen.

Nu har jag precis lagat matlådor till imorn och slötittar lite på tv. Men jag känner att ögonen går i kors så det är dags att sova..


Matlagningsdags..

Känner mig lite seg nu men det går nog över. Daniel siiter nu på tåget till Göteborg för att se Oasis.. Tåget gick 9.09 så hannåkte tidigt. Lyckades somna om till 10 så det var skönt. Nu ska jag ta tag i städningen innan jag ska åka och storhandla med mamma för att sedan laga lite matlådaor till veckan eftersom jag ska jobba sent så måste jag förbereda lite.

Får se om jag kan lyckas med att få bort lite julsaker idag också känns som att man ligger lite efter på den fronten..

Fest och hockey

Igår var det mycket som skulle hinnas med, match och hockey. Ingen sovmorgon här inte. Klockan stog på 8 och upp kom man. Gjorde mig snabbt iordning men insåg att platta håret redan nu var ingen idé. Men lite smink fick det allt bli.

Packade ner det vi skulle ha med oss till tyresö efter matchen. Var ju tvungen att lämna drickan där innan matchen. Sen var det bara att åka skridskor ner till bussen för att åka mot tyresö. Väl på gullmars skulle jag bara upp till globen och hämta biljetter till matchen.. Även om jag missade bussen hemma så hann jag med rätt buss på gullmars.

Sen var det bara in med grejerna i kylskåpet och iväg till bussen igen med Jezzica och Engla. Vi skulle till Jonna och lämna henne innan matchen. Allt gick som planerat förutom vår snabbmat till lunch!! Vi beställde två sallader och en pizza vilket tog lite över 20min att få med oss.

Efter lunchen skyndade vi oss till hovet och mötte upp dem andra. Kul att gå på en match när det är utsålt. Hann även med några öl i pauserna. Matchen slutade med vinst så alla var på gott humör när vi väl kom hem till tyresö och förfesten började. Riktigt lyckad förfest med dans och skratt sen bar det av in till stan och galways. Mycket folk var det med löningshelg.

Vi stannade till 00.30 sen rörd vi oss hemåt. Hann med en korv på slussen innan bussen kom. Var nog i säng redan 02 så det var skönt. Tack allihopa för en trevlig dag/kväll

Nya skor..

Äntligen helg. Blev tyvärr ingen träning imorse, hann inte med det. Så om jag orkar tänkte jag cykla imorn innan hockeyn. Men det är inte hela världen om jag inte orkar. Har ju tränat 4 gånger den här veckan i alla fall.

När jag kom till jobbet tyckte jag det känndes så konstigt under vänsterfoten. Inte så konstigt kanske för när man vände på den fick man ju ett svar på varför. Det var ett hål i sulen, typ 1cm x 3cm. så man kan ju säga att det var inte så konstigt att jag tyckte jag blev blöt om fötterna när det är slask ute. Gick tillbaka med dem eftersom jag redan bytt dem en gång, hade tur eller hur man nu ska se på det hela så jag fick nya. Den här gången ska dem väl hålla får man hoppas.

Hann även införskaffa nytt schampo efter lunchen eftersom mitt är slut. Jag köper mitt hos min frisör för det är typ det enda som fungerar på mitt hår. Hade lite tur för det var rea så jag fick dem för halva priset.



Vi blev bjudna på lunch av jobbet idag. Supergott var det. Först var den en smörgås med färskost och ugnstorkad skinka sen var det sjötunga med vitvinssås och potatis. Så himla gott.

Fick även ett trevligt samtal idag om att ett armband jag beställt kommit in så efter jobbet blev det en tur till gamla stan för att hämta det. som vanligt kunde jag inte hålla mig från att köpa lite mer så det här blev det :



Nu är det dags för lite middag och sen blir det en lugn hemmakväll.. Kanske skulle ta ett bad...

Är man trött eller???

Tränade som vanligt innan jobbet imorse. Idag var det tungt, riktigt tungt men jag klarade det och det känns skönt. Imorn blir det träning efter jobbet. Sen är det vila två dagar.

Var en sväng på stan på lunchen och gick in på indiska som hade 1/2 reapriset, fick två linnen för 139 kronor.
 

Kom iväg från jobbet vid strax efter fem och läste en stund på bussen innan jag somnade till. Vaknade när bussen precis körde förbi vår hållplats. Hur trött kan man vara?? Jag brukar alltid vakna på hållplatsen innan. Så det vara bara att traska hem på den hala gångvägen hem genom parken. Höll på att ramla flera gånger men hem kom jag.

Nu har vi ätit pyttipanna och tittar på sista delen av det halvt dolda. Sen ska jag sova.

Sverige-Ryssland

Nu är disken avklarad och jag har precis ätit lite lax med grönsaker. Sitter och planerar inför helgens storhandling. Vi har inte mycket hemma så det blir till att handla det mesta.

Sitter och småtittar lite på Sverige-Ryssland. Daniel är där på plats och ser matchen. Verkar vara ganska mycket folk. Verkar vara en jämn match så vi får väl se hur det går.
 

Nej nu ska jag krypa upp i soffan en stund innan det är dags att sova. Måste plocka fram kläder till imorn och packa träningsväskan också.. Imorn blir det bara kondition.

Låååång dag...

Hela dagen var extremt lång. Tränade innan jobbet idag också.. Blev 30 minuter cykel, 11km och 253 kalorier lättare. Körde även styrka för rygg, mage och armar. Känns grymt skönt när man är klar.

Nu har jag lagt in nästan alla räkningar och är så nöjd med lönen för en gångs skull.. Fick helt ok betalt för den övertid jag jobbade i julas. Ska passa på att storhandla på söndag tänkte jag.

Daniel ska till göteborg och se oasis så han åker tidigt på söndag morgon. Han har verkligen sett fram emot det.. Han ska även passa på att träffa en gamal kompis som han inte sett på ett tag så det blir nog skoj för honom.

Nu har jag bokat in två lediga dagar på jobbet. Ska spendera dem med min lilla guddotter så det ska bli mysigt.

Dags att ta hand om diskberget nu... Kanske skriver nått mer senare.. Nu har grannarna satt på musiken på högsta volym.. Dem kan väl i alla fall välja en bra låt och inte nån jävla techno..

Natti natti

nu är det dags att packa träningsväskan och sen försöka sova.. hoppas ni får en god natts sömn allihopa

kom på att jag hade en liten rolig bild från i söndags när vi var barnvakt till dem små änglarna..



Tröstshopping fungerar alltid

Här kommer dagens fynd från Gina Tricot som faktikst var på rea(bortsett från halsduken) Allt detta för 295:- tycker jag är att fynda..





Sen inhandlade jag faktiskt en fin liten tröja att ha på mig på lördag också,men den köpte jag på hm igår.


Motivation=0

jag har ingen motivation alls just nu.. blev ingen pyttipanna,blev färdig risotto med svamp för mig. granen står kvar där den står,orkar inte ta tag i den än. Funderar på om jag bara ska lägga mig i sängen istället, inte för att jag kommer somna, läsa min bok kanske. Helt sjukt att jag kan somna på alla ställen utom i sängen när jag ska sova.

Har varit duktig och tränat innan jobbet två dagar i rad nu. Imorn blir det konditon och styrka. Skönt att den motivationen inte försvunnit än. Kanske löser sig sömnproblemen av sig själv nu när man får rutin på träningen.

nej nu ska jag ta och fota mina nya kläder så jag kan lägga upp lite bild

Tråkigt ute/tråkigt inne

äntligen hemma efter en mindre skoj dag på jobbet. fick veta en del saker som jag inte tänker ta upp här men det löser sig säkert. Blev en sväng till max på lunchen för att trösta oss med lite mat. Höll mig från hamburgare och annat i alla fall och tog en sallad med grillad kyckling och ramlösa till.

sen blev det lite tröstshopping också. hade ju ett presentkort på gina kvar som jag inte kunde hålla mig från att använda. fick en hel del för mina 300. bilder kommer senare för nu är det nämligen dags att ta bort allt pynt från granen. Bättre sent än aldrig eller hur var det!! tänker inte ta ut den idag men när man tagit bort alla dekorationer är det nog inte så många barr kvar på grenarna  i alla fall..

skitväder är det också. kunde lika gärna ha gått barfota hem från bussen för mina skor höll inte tätt i alla fall..

nu ska jag snart slänga ihop en liten pyttipanna med julskinka och grönsaker. Men sen lovar jag att det kommer bilder.

6år

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 6 år. Kan inte förstå att tiden gått så fort. Mycket har vi hunnit med under den tiden och mycket mer hoppas jag att vi kommer få uppleva tillsammans. Vi har bott på 4-5 olika ställen, hoppas på flytt snart igen.

Ikväll ska vi bara mysa och umgås. Blir lite god mat och vin. Min sötis har även fått en liten present, en ny ljusblå slips som han kan till sina fina skjortor. Han blev jätteglad.

Nu ska vi mysa och titta på film.
 

Söder om söder..

Precis hemkommna från dagens utflykt till tyresö. Mötte upp Patrik och tjejerna vid slussen sen fortsatte vi till fots till Ringen. Där blev det en fika. Tindra kollade med stora ögon på den hela prinsesstårtan som stog i montern och sa den vill jag ha. När hon insåg att hon inte skulle få hela blev hon så ledsen så men sen kom hon fram till att det gick bra med en stor bit frukttårta istället. Engla fick gröt till fika. Jag tog citronmarrängpaj och Daniel tog en blåbärspaj.

Efter fikat blev det en sväng in på BR-leksaker där Tindra hittade en "mobiltelefon", en penna med gult fluff på och en ram som man kan måla själv. Allt detta för 80:- så helt ok. Tindra satt och "ringde" folk på bussen påvägen hem. Somnade t.o.m med mobilen brevid sig på kudden. Vi fick absolut inte flytta på den..:)

Vidare mot bussen för att åka till gullmars och byta buss mot tyresö. Missade bussen med 10 minuter så vi fick stå på gullmars och frysa i 20 min. Sen handlade vi lite mat påvägen hem och slängde ihop en ost/skinkpaj med sallad och vitlöksbröd till middag.

Nu är träningsväskan packad och det är dags för sängen så natti natti på er alla läsare.



 


Söndag och ingen ångest

Känns skönt att det är söndag och ingen ångest. Idag har vi lite roliga planer så då går det bra. Daniel fixar frukost nu och jag gick precis upp. Har totalt ändrat mina sovvanor. Eftersom jag inte sover så mycket i vekorna så tar min kropp igen det på helgen. ingen perfekt lösning men den får duga.

Tränade faktiskt igår. Inte illa på en lördag enligt mig själv. Trodde inte det skulle vara så mycket folk på en lördag kväll men man fick vänta en liten stund på alla maskiner så det blev bara kondition.
Funderar på att börja träna 5 gånger i veckan. Tre konditionspass på 30 minuter cirka på morgonen innan jobbet ovh två kvällspass med styrka. Får väl se hur det går med dem planerna. Men eftersom att jag är på jobbet vid 7 nu och igentligen börjar 8 kan jag lika gärna gå till gymmet och träna istället.

Igår var vi hos Hanna och fick jättegoda pajer, sen kom den supergoda efterrätten in, kladdkaka så sen var man mätt. Så kul å träffa alla igen när det inte är stor fest, Man hinner verkligen prata med alla. Kul att Lotta hann förbi en sväng, starkt när man ska upp 5 dan efter. Planen var att gå ut men sen var det ingen som direkt kännde för det så vi blev kvar hemma till halv ett.

Snart dags att göra sig iordning för att åka in till stan och möta upp Jezzica och Patrik. Vi ska ta hand om barnen medans dem är på High School Musical. Så det blir en fika och en promenad innan det är dags att röra sig hemåt tyresö.

O'boy vilket vackert väder..

.. å solen skiner idag. Det är verkligen underbart att vakna när solen lyser in i sovrummet från en klarblå himmel. Känns nästan som vår för fåglarna låter som bara den.

Kom inte hem så sent igår. Tror jag var hemma typ 23.30. Madde var så snäll och körde hem mig och Kajsa. Skönt att för omväxlings skull vara den som blir hemkörd. Äntligen är det fler som kan driva "taxi-verksamhet".

Nu är det snart dags att släpa sig ner till tvättstugan och sen ska jag städa lite här hemma innan jag ska ut på en prommenad till centrum för att inskaffa en liten vinflaska till ikväll. Måste hinna med en lunch också innan det är dags att röra sig mot dagens höjdpunkt eller??? Träningen. Passar på att träna innan jag ska till Hanna som är kvällens riktiga höjdpunkt. Perfekt när gymmet är så nära henne.


Kommer snart se ut som en fisk..

Kommer snart se ut som en fisk. Nu är det tredje dagen i rad jag äter lax. Men det gör inget.. Det är så gott. Inte för att jag klarat mig från att ha ont i magen idag heller. Men nu har jag inhandlat kamomillte som alla säger är bra och lugnande.

Nu sitter jag hemma hos Madde i hennes fina lägenhet och längtar tillbaka till Årsta. Det är mitt hem och kommer alltid vara det. Får alltid en speciell känsla i kroppen när jag åker igenom årsta.. Så nu är mitt nästa projekt att fixa en lägenhet här vare sig det är bostadsrätt eller hyres. Jag ska hit igen så är det bara.

Nej nu ska vi ha tv-kväll med lets dance och hårfärgning..


Vinst igen...

Yes, verkar som att det har vänt lite i hockey. Inte för att man vill ropa hej än men det blev ju vinst idag igen i alla fall. Blev lite nervös där på slutet när Skellefteå fick in 1-1 med typ 2,5minut kvar av matchen. Pratade med en kompis i Skellefteå som belv så glad. Tyvärr blev hennes glädje inte så långvarig eftersom Djurgår'n gjorde 2-1 när det var 1,5 kvar typ..

Nu ser vi fram emot en till vinst på lördag.

Dagens rätt

Jaha så enkelt var den middagen ihopslängd. Det blev färsk pasta med en sås av matlagningsgrädde,soltorkade tomater, purjolök, färsk spenat, lite skaldjursfond och rökt lax(pastalax tror jag den heter). Till det blev det lite kokt sparris och alfagroddar.Helt ok.


Vad ska man äta???

Alltid den stora frågan!! Vad ska man äta. Just nu när jag mår som jag mår är jag typ aldrig sugen på nått. Kan vara hur hungrig som helst men jag vill bara inte ha nått. Öppnar kylskåpet/frysen och bara stirrar. Allt ser äckligt ut. Det ända jag typ kan tänka mig att äta är sånt jag absolut inte ska äta.. GODIS. Min största last. Men men.. nån dag ska jag sluta äta det med.

Ja man måste ju äta nått för inte blir man bättre av att inte äta. Så nu ska jag nog fixa iordning nått.. Har ni tur kommer det en bild på mästerverket om en liten stund. Igår blev det alfagroddar med laxpaket i ugnen till. Supergott.


Lata dagar..

Ojoj jag är så lat så.. Ingen träning idag heller men jag skyller på min mage. Vet inte vad det är men jag har typ ont nästan varje dag. Ska nog ta å ringa fabror doktorn snart om det inte blir bättre. Försöker testa själv om det kanske är nått som jag äter men det är inte lätt att veta.

Så nu är planen att träna på lördag innan jag ska till hanna för det ligger ett gym precis brevid henne så det blir perfekt. tror inte det är så många som vill träna på en lördag :)

idag ska jag bara sitta hemma och kolla på dålig tv hela kvällen.. orkar inget annat, känner mig otroligt trött, inte sova trött men kroppsligt trött.

Daniel ska snart iväg på träning han. Så det blir väl kanske en kvällsfika när han kommer hem.

Datorer!!

Tänk att dessa saker som är så bra att ha för det mesta kan förstöra så mycket. Jag menar givetvis datorer.
Tycker så synd om Jezzica som kämpat med sitt arbete. Varför ska det alltid hända när det inte får hända. Precis när man är klar med nått viktigt är det som en oskriven regel att nått ska gå snett.

En stor tröstkram till dig Jezzica. Hoppas det löser sig.

Veckan tar aldrig slut..

Den här veckan känns alldeles för lång.. Man blir lite bortskämd med alla halvveckor under jul och nyår.

Har lite dåligt samvete idag faktiskt. Skulle gått å tränat efter jobbet men jag orkade verkligen inte. Känner mig inge bra alls. Huvudvärken ligger å gnager, verkar inte kunna bestämma sig om den ska bryta ut eller inte. När jag skulle av bussen kännde jag mig nästan yr. Hade planer på att träna hemma men det får nog vänta. Ska försöka sova lite istället.

känner mig inge glad heller, har väl fått nån vinterdeppardag eller nått. ska nog bli bättre imorrn hihi.. inte för att jag har nått kul inplanerat men men.
helgen ser jag i alla fall fram emot. fullbokad med roliga saker. fredag ska jag förmodligen spendera hos madde, lördag ska vi till hanna som är klar med sin utbildning och söndag ska vi till tyresö och passa dem smö charmtrollen.

Ska fixa lite lax till matlåda till imorn också. Blev så himla sugen på det nu och sparris så det får det bli.

Träning!!!

Då var man igång med träningen igen då. Var lite tungt nu efter juluppehållet men det är bara kämpa på. Idag blev det 10 minuter cykel och 10 minuter typ orbitrec. Sen tänkte jag att jag skulle testa trampmaskinen nu när det inte var så mycket folk, men shit det var det jobbigaste jag vart med om, nästan lika jobbigt som spinnng. Stog ut i 5 minuter men det blir nog bra.. Nästa gång ska jag klara 10. Sen sprang jag 5 minuter på löpbandet. Efter det blev det typ30 minuter i gymmet. Tog en lugn start så man inte tröttar ut sig för snabbt.

Imorn blir det antingen ett aerobicpass eller gymmet igen, har inte bestämt mig. 

Idag fick vi tårta på jobbet, vi är två som fyllt/fyller år och som slutar så det skulle firas. Present kommer tydligen på posten. Ska bli spännande att se vad det blir för nått.
 

Nej nu är det dags för lite för sen middag och en dusch innan sängen..

Jaaaa, det gick vägen...

Inte för att jag direkt kollat matchen men man hör ju vad som händer i alla fall å ser lite mellan varven. Räcker med att kolla Daniels reaktioner :) Han hoppade runt här hemma av glädje när målen trillade in ett efter ett.
Så skönt, det behövdes verkligen en vinst nu.

5-1 inte illa!!!

Varför kan jag inte sova...

Visst är det typiskt. Man tänker nu ska jag gå å lägga mig tidigt så jag inte är så trött imorn när jag ska upp. Sagt och gjort i säng var jag vid 23(tidigt för mig) låg och läste en stund innan Daniel kom och la sig vid 23.30. Minuterna tickade på och Daniel somnade snabbt. Låg och vände å vred på mig, försökte hitta nått bekvämt sätt att sova på, men inget fungerade. Tankarna snurrade runt om allt och inget. Sista gången jag kollade klockan var hon 00.26 sen låg jag vaken ca en halvtimme till. Koppla av är inte lätt när man vet att om 4,5 timme ringer klockan. Så jag kan säga att pigg var jag inte imorse, men upp kom jag i alla fall.

Då tänker man ju att idag måste det väl gå bra att somna. Ja det lär vi väl få se snart. Somnade nästan på bussen hem. Mötte upp Daniel i centrum och inhandlade middag, grillad biff, eftersom vi båda jobbat sen och ville ha nått snabbt. Nu är jag trött men inte så trött att jag kan somna. Ska i alla fall göra ett nytt försök ikväll att lägga mig i tid. Hoppas jag kan somna.

Imorn ska jag bli firad i efterhand av jobbet. Sen ska vi tacka av en som slutar, även om han ska jobba en dag/vecka. Måste springa iväg på lunchen imorn och fixa present. för det ska han få vare sig han vill eller inte. Gick runt i affärer med mamma på lunchen utan att handla nått alls. Hittade massa fint men köpte inget, ibland blir man stolt över sig själv.

Nu ska jag kolla vidare på hockeyn, än så länge ser det bra ut.

Prommenad och ompysslad

Efter min negativa morgon känner jag mig nu lite bättre.Daniel var så gullig och fixade frukost till oss. Sen mös vi i soffan halva dagen och kollade på Irene Huss. Gillar verkligen dem filmerna så nu har jag sett typ 3 av 6 ska se en till ikväll. Har alltid varit ett fan av Wallanderfilmerna och det här är lite samma tema.

Hoppas på att dem nya Wallanderfilmerna kommer vara lika bra som dem förra. Men jag väntar tills dem börjar gå på tv istället för bio. Har man tur tar det inte så lång tid innan dem kommer på canalplus.

Vi tog oss i alla fall ut på en promenad innan det blev mörkt. Riktikgt skönt att röra lite på sig. Även om jag började må illa samtidigt som vi skulle gå. Men lite friskluft brukar ju hjälpa..

Nu har jag precis stoppat in massa julskinka i frysen som jag köpte på "rea" i veckan. Perfekt att använda i pastasåser, pyttipanna eller nått sånt.

Ska snart fixa lite middag, är så himla hungrig nu. Daniel har varit duktig och cyklat till en halvlek av bandymatchen vi tittar på. Själv ska jag ta tag i träningen på tisdag är planen. Nu jäklar ska jag komma i form till vårruset. I år ska jag orka komma i mål på en bra tid.


Ytterligare en tråkig dag..

Vaknade med sjukt ont i ryggen vilket gör att jag inte kan ligga i sängen resten av dagen tyvärr. Hade helst velat dra täcket över huvet igen å sova bort hela dagen. Imorrn har man i alla fall nånting att göra på dagen. Även om jobbet är sådär roligt så har man ändå skoj när man är där.

Kan inte sitta i soffan heller känner jag så jag får väl stå upp resten av dagen eller nått. Ska försöka ta mig ut på en prommenad hur det nu ska gå till. Jag kan knappt stå rakt.


Lördagsångest..

Vaknade 11 trodde den var 9. Skönt att vakna utvilad. Men nu kommer den stora frågan, vad ska man hitta på en tråkig dag som denna?? Vädret är inte speciellt uppmuntrande. Det enda som jag har inplanerat  är dammsugning för mig och diskning för Daniel.. Men det är ju ändå lördag så nått kul vill man ju göra. Daniel har varit ledig hela veckan och klättrar snart på väggarna här hemma.

Just nu står det helt still på idéfronten. Kan inte komma på nått kul alls att göra.. Har ingen större lust att gå på stan eftersom jag ändå inte ska shoppa nått. Funderar på bio, men vet inte vad jag vill se. Har redan två andra biobesök på g snart så hade varit kul att göra nått annat.

Hmm tänka, tänka, tänka som en viss liten fröken säger :)

Oundviklig shopping..

ja idag hade jag faktiskt inget annat val än att shoppa på lunchen.. Pratade med Jezzica påvägen hem igår, hon är på jakt efter jeans. Så kommer man hem och tar av sig sina byxor för att slinka i nått bekvämare.. Ja då har det gått hål i dem på ett mindre kul ställe.. Så det var bara att ta sig ut på lunchen å fixa nya.. Fick tag på det sista paret i stan av samma sort och färg sen hittade jag även ett par blå.Lika bra att ta båda på en gång. Fick en fin skjorta av mamma också. Har velat ha en sån ett tag men inte hittat nån som man inte skjuter iväg knappen på nån med eller också måste ha armarna uppknäppta för att den är för tight. men denna satt perfekt så det blir kanon..

Nu har vi precis ätit lite tråkig middag så nu blir det tv-kväll.. hoppas på lite roligare planer imorn.
ska i alla fall sova till minst 9 imorn. för det anser jag att jag är värd.

Snö eller regn??

Nästan helg igen. Känns som bara helg hela tiden. Jobbigt med hel vecka nästa vecka, kommer kännas långt till nästa helg. Hann knappt mer än till jobbet innan det började snöa men nu verkar det som det regnar för det smattrar på balkongen.

idag har jag handlat en chokladfondue för presentkortet jag fick på jobbet. Hittade även en massa fina smycken från SNÖ påvägen hem, på rea dessutom.

nu har vi precis ätit pasta med lax, daniel fick köttbullar, så nu är man mätt och glad. ska försöka lägga mig tidigare än 01 idag i alla fall..blir så jobbigt att gå upp på morgonen.

Presenter

Idag har jag shoppat på mina presentkort.. Blev en hel del. Så nu har jag använt dem på kicks och åhlens.. Nu har jag Gina och Village kvar.. dem ryker nog imorn kanske:)

dagens inköp:
 
hittade dessa fina snapsglas på rea på åhlens kul med lite olika färger

hade bestämt att jag skulle köpa en fonduegryta så jag hittade en på åhlens i sickla

här är min nya kaffeburk som passar in i min svarta hörna i köket tillsammans med den fina mixern jag fick av mamma igår

smycket  är SNÖ från åhlens och en rosa fin ögonskugga från make up store
resten är från kicks

Tack tack

tack för alla gratulationer och fina presenter. nu är det slut på min ledighet så imorn blir det upp och hoppa igen :)

mamma och mormor var förbi på fika med presenter. fick en svart mixer och två rödvinsglas av mamma. superfina allihopa. av mormor fick jag en jättefin ljuslykta som jag ville ha,strumpor, en kanonbra kokbok och nya fina svarta grytvantar..

nu är det dags för sängen så man orkar med hela dagen imorn. ska även iväg efter jobbet och fixa naglarna.. ska bli så skönt för nu är dem långa..

Presenter och skridskoåkning..

Idag är man lite seg. Kom hem 01.30 inatt Daniel höll sig vaken hela finalen men jag somnade efter första perioden..Tror man var lite trött efter den underbaramassagen och god middag hos min syster. Vi gjorde fondue med olika kött och grönsaker. Efter det var det dags för blåbärspaj med glass så gott så.. Sen var vi tvungna att testa lite WII när vi var där också, blev lite bowling, kul men det tar en stund att komma in i det..

Valde ut några fina presenter också som Daniel fick ge mig. En fin tunika från Indiska och ett par superfina skor som faktikst var på rea. Hade kostat 900 men vi fick dem för 225, helt ok.



Nu har vi precis kommit hem efter några timmar på isen med pappa och co. åkte lite långfärdsskridskor men efter två varv var mina fötter helt slut så då var det bara att ge upp.. Sen fikade vi med smörgåsar, bullar och varm choklad innan det var dags att åka hemmåt. Fick ett presentkort på Åhléns à 700 av dem så nu ska det shoppas. Vet vad jag ska kolla efter, fonduegryta och  mixer. Blir nog lite  lunchshopping imorn tror jag.

Nu kommer mamma och mormor för lite fika så vi får väl se om jag tittar in senare..

Happy Birthday..

to me... haha.. har precis klivit ur sängen efter att ha blivit väckt av Daniel med frukost på sängen.. Så mysigt att vara lediga tillsammans idag.. Snart ska vi ta oss in mot stan för att gå i lite affärer och byta en av Daniels skjortor. Ska se om jag kan hitta nått kul för alla presentkort och födelsedagspresent från Daniel. Sen blir det fika med Linda innan vi ska på massage och kroppspeeling.. Ser riktigt fram emot det, ska bli så skönt..'

Sen blir det middag med min syster och Håkan.. Får väl se om det blir lite WII också:) dem pratar alltid om hur roliga deras spel är..

Vaknade nyss..

Inte vanligt att jag sover så här länge kan jag säga.. Vaknade av att mormor ringde annars hade jag nog sovit en stund till. Är så kroppsligt trött efter all övertid i jul så det var behövligt. Men 33 timmar kom jag upp i så vi får hoppas att det ger en del pengar. Sen är det väl inte så konstigt att man är trött när man inte kom i säng förens 3 inatt,. Hade en liten födelsedagsfest för mig själv, fast jag fyller på måndag.

Var hemma hela dagen och städade lägenheten, varför man gör det inför en fest är kanske onödigt när man ändå får göra om allt idag igen, men fint blev det så nu behöver jag bara dammsuga idag. Så skönt för nu har jag lite sent rensat bort alla sommarskor och sommarjackor från hallen..

Först kom Daniel och Andras hem med pizza efter matchen.. Sen dök folk upp i omgångar. Blev en lyckad fest med lite avbrott för jvm, som inte intresserar mig det minsta, men  kul att sverige vann.. Sen fortsatte festandet till 2.. Synd bara när saker går sönder helt i önödan..

Nu ska vi se på film sen ska vi ta en promenad i det underbara vädret och slänga allt tomglas och panta alla burkar..

Dagens

Blev lite shopping påvägen hemigår. Men bara på presenkort.. Här är resultatet och öven kvällen outfit.

09-01-01

Då var det 2009. Vad kommer detta år ha att bjuda på tro?? Ska bli spännade att se.

Vi började dagen med frukost och långpromenad innan vi gjorde som dem flesta andra och slöade på soffan. Åkte hemåt från tyresö vid 16 tiden, bara för att byta soffa.. :) tittade på lite filmer eftersom digitalboxen tagit nyårsledigt.

Skulle jobba fredagen så det blev en tidigt kväll.

Nyår

Mitt motto gäller fortfarande. Bättre sent än aldrig...

Nyår firades med våra nära vänner på tyresö, vårt andra hem.:) Vi dök upp vid 13, bara en timmer senare än planerat. Förberdelserna drog igång samma sekund vi fått av oss skorna. Mycket skulle fixas. Cheesecake skull göras och in i frysen, eller som allas vår sötnos Tindra säger, Shecakes, så sött..

Sen blev det en promenad för killarna och Tindra för att fixa en form till potatisgratängen. Planen var att under tiden skulle jag å Jezz hinna turas om med duschning och Engla. Slutade med lucnhpaus och lite tv tittande innan dem andra kom hem igen. Tindra tog ett bad och visade hur mycket hon lärt sig på simlekis. Hon är så stor nu, vart tog tiden vägen.


Sen när alla var fina och klara var det dags för fotografering innan middagen.. Skönt att komma till ett fint dukat bord. Har blivit en tradition att vi firar ihop nu. Detta var 5 året vi firar ihop, och planeran är redan igång för nästa nyår.


Vi började med ostbricka, melon/seranoskinka och räksnittar. Till det ett glas bubbel av finare sort när man känner smaken. :)Sen var vi proppmätta och fick vänta en stund med huvudrätten.


Men den var värd att vänta på. Fläskfile fylld med soltorkade tomater och vitlökssmör, potatisgratäng, bea/rödvinssås, vitlöksbröd och sallad.


Ojoj så mätt man var sen. Ändå visste man att det snart var dags för efterrätt men där blev det en lite längre paus emellan för att lägga tjejerna och titta litepå jvm. Men utan den kunde vi inte vara så i pausen blev det fika.


Tiden flög iväg som den brukar när man har trevligt och det var dags att klä på sig som det var vargavinter för att inte förfrysa under fyrverkeriet. Inte så kallt som vi trodde det skulle vara men kallt. Sen blev det en kvällspromenad till vattentornet för se på dem fina fyrverkerierna. Dem är fina å se på men jag gillar inte när man skjuter iväg dem. Speciellt inte när folk gör det 3 meter ifrån där vi stog med barnen. En smällde precis vid vagnen och då fick det vara nog, ingen fara så men vi blev nog alla lite skrämda av det hela. Sen var det hem för att äta lite nattmat/snaks innan det var dags för sängen.


Gott nytt år på er alla!

RSS 2.0