filmmys ...

bild0145 (MMS)

filmmys ... Efter en del funderingar över planer för dagen blev det en promenad till centrum för lite matshopping och filmhyrning.. Potatisgratängen står i ugnen och salladen är klar.. Nu blir det myskväll..


Klädrensning

Rensade ur min garderob i sommras så men har som vanligt dragit mig för att skicka iväg grejerna.. Men imorse ringde mamma och sa att vi skulle åka till Stadsmissionen med allt så det känndes bra. Alltid kul om sakerna kommer till nytta.. ska även lägga lite kläder i erikshjälpen som vi har här hemma..

Efter det tog vi en sväng till gamla stan för att se på en utställning som en dotter till mammas granne hade.. Mycket folk så det är ju alltid kul.. Sen blev det en sväng förbi några kompisar till familjen som köpt ny lägenhet.. Jättefin och mysig men jag trivs nog bättre lite utanför stan..

Nu ska vi snart gå och inhandla lite middag innnan det blir film och mys..

tomtemuggar ...

bild0144 (MMS)

tomtemuggar .. Gillar inte tomtar egentligen men dem här muggarna var så fina...


julgardiner ....

bild0143 (MMS)

julgardiner ... Hittade dessa gardiner på ellos.. Kommer bli fint i köket med svarta panellängder bakom..


julshopping ...

bild0142 (MMS)

julshopping ... Fina handdukar kan man inte ha för många av..


spontanmiddag ...

bild0141 (MMS)

spontanmiddag sprang på syster på stan påvägen hem.. Båda lika trötta men ändå sugna på att göra nått.. Blev till att inhandla lite gott och nu sitter vi här och myser med räkor och annat gott..


var bara tvungen ...

bild0140 (MMS)

var bara tvungen skulle handla hem lite småsaker efter jobbet och då kunde jag inte hålla mig.. Har inte varit så förtjust i den förr men dem senaste åren har jag blivit som besatt.. Så idag blir det JULMUST och baguette med seranoskinka och gorgonzola/mascarponeost.. Jummie!


hur lång kan en vecka vara ...

hur lång kan en vecka vara känns som att veckan aldrig tar slut! Varje dag tror jag att det är fredag men inser snabbt att jag har fel varje gång.. Lyckades med att ha av en nagel idag men nu är den fixad.. Handla lite mat, hämta ut paket och sen hem till soffan innan det är dags för robinson!


choklad ...

bild0139 (MMS)

choklad min största last i livet är choklad.. Det finns inget som slår en bit choklad oavsett om man är ledsen eller glad.. Det är inte många sorter jag inte tycker om om man bortser från askar.. Nu har jag hittat två nya sorter som ligger högt på topplistan:-) en har jag inte prövat än och det är den vita..


nya naglar ...

bild0138 (MMS)

nya naglar vad tycker ni om mina nya naglar? Kände för nått nytt så det fick bli svart och glitter.. Kanske är svårt att se på bilden men fina blev dem


Vart tar tiden vägen??

Känns som att tiden bara försvinner.. Denna vecka har gått sjukt fort. I måndags opererades min syster(knät) så då var jag där efter jobbet.. Tanken var att hon skulle hem på tisdagen men så blev det inte så då åkte jag självklart dit på tisdagen oxå. Allt för min syster! Hon fick godis och sudoku.. Alltid lika deprimerande på sjukhus så lite skoj måste man få..

Resten ev veckan flöt bara på.. Kommer inte ihåg allt men i onsdags hade vi bestämt att ha myskväll så vi skulle se äntligen midsommar vilket inte var den bästa film man sett men helt ok.

I torsdags hämtade jag ut mitt paket från bangerhead med schampo annat fint för håret så nu ska man väl se lite mer "fixad" ut på dagarna...

I fredags vaknade man till det vita helvetet utanför dörren.. En dm snö och bussarna på värmdö ställs in, tur att man inte bor längre ut än man gör för våra gick som dem skulle.. Jaja nu är den borta igen så nu är allt som det ska..

Igår var det födelsedagsfest för charlie.. Det var trevligt men jag tog det lugnt.. Två cider blev det och nån drink hemma.. En korv på slussen innan halv 3 bussen hem..

Fullmåne tre dagar i rad innebär att jag är helt slut.. Så trött så det gör ont i ögonen.. Hoppas på en hel natts sömn idag.. Idag har jag nästan bara varit inne och myst med tända ljus och filmer.. Daniel ska iväg på ZZ top och jag ska ensam mamma söker..

Har kommit in i en läsperiod nu.. Läser så fort jag har en stund över.. Anna Janssons deckare om Maria Wern sjukt bra.. Kan nästan inte sluta läsa, fjärde boken på 3 veckor nu..

Volbeat

Äntligen!! Som vi har väntat.. Nu är det äntligen dags för Volbeat på hovet.. Förberedelserna är i full gång, sminkning, piffning och klädval.. tror jag känner mig nöjd nu i alla fall..

Skål på er gott folk och nu kommer tydligen den lille jägern fram.. ha en bra lördag allihopa för det ska jag ha...

Hösten är här..

Ja nu är hösten här och med den kommer depretionen.. Haha nej jag bara skoja men jag brukar känna mig lite nere när den kommer..

I helgen har det pysslats en del här hemma men mest av allt har vi tagit det lugnt.. Daniel är förkyld så han har vilat ut sig och mår nu mycket bättre.. Jag känner mig faktiskt också utvilad för första gången på vet inte när..

Väntar på att äppelpajen ska bli klar för nu luktar det så gott i hela lägenheten..

RSS 2.0